ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άρης: «Είστε επιεικώς απαράδεκτοι»

Δυναμική αντίδραση από τους πράσινους της Λεμεσού...

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσε o Άρης Λεμεσού μετά την απόφαση της κυβέρνησης να αναβάλει εκ νέου την επανέναρξη των αγώνων στις μικρές κατηγορίες.

Αναλυτικά:

«Μετά την απόφαση της κυβέρνησης που αναβάλει εκ νέου την επανέναρξη των αγώνων στις μικρές κατηγορίες, σαν Άρης Λεμεσού με 90 χρόνια ιστορίας και προσφοράς, ένα έχουμε να πούμε, είστε επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Απαιτούμε να μας πείτε με ποιο σκεπτικό και με ποια υγειονομικά στοιχεία και δεδομένα κύριοι δεν επαναλειτουργεί το πρωτάθλημα της β κατηγορίας ενώ συνεχίζουν κανονικά τα πρωταθλήματα Α’ κατηγορίας και γυναικείο, futsal, handball, βόλεϊ, μπάσκετ κλπ;

Κύριοι δεν σέβεστε καθόλου τους εκατοντάδες Κύπριους ποδοσφαιριστές, προπονητές και εργαζόμενους που εργάζονται στις μικρές κατηγορίες. Μας λέτε ότι είναι ακίνδυνο να μαζευτούν 50 ηλικιωμένοι (ευπαθείς ομάδες) στην εκκλησία και όχι 22 ποδοσφαιριστές σε ένα γήπεδο.

Είναι ακίνδυνο να βρίσκονται 300+ άτομα στα mall αλλά επικίνδυνο να υπάρχουν 50 άτομα σε ανοικτό γήπεδο. Είναι ακίνδυνο να βρίσκονται 25 μαθητές σε μια αίθουσα 20 τετραγωνικών, αλλά επικίνδυνο να παίζουν ποδόσφαιρο σε ανοικτό γήπεδο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση