ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
11° Λευκωσία,
08 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Άρης: «Απαιτούμε την πλήρη διελεύκανση της υπόθεσης»

Αντιδρά η Λεμεσιανή ομάδα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρης σχετικά με την έκθεση που ήρθε από την UEFA για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στον αγώνα με την Αλκή.

Αναλυτικα:

"Η ομάδα μας μετά την πάροδο των 11 πρώτων αγωνιστικών του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2020/21 βρίσκεται αήττητη και μόνη πρώτη στην κορυφή του Βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς.

Σήμερα 9 Νοεμβρίου 2020 , ενημερωθήκαμε όπως και όλος ο φίλαθλος κόσμος από τα ΜΜΕ καθώς επίσης και από την επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΠ , ότι κατέφθασε κόκκινος φάκελος για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα (χωρίς να αναφέρεται υπαιτιότητα) για τον αγώνα της ομάδας μας εναντίον της ΑΛΚΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ που διεξήχθη την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 στο Τσίρειο Στάδιο και έληξε υπέρ της ομάδας μας με αποτέλεσμα 4-1.

Ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο μας αλλά και όλο τον φίλαθλο κόσμο της Κύπρου ότι η ομάδα μας ουδεμία ανάμειξη έχει στην εν λόγω υπόθεση.

Είμαστε στην διάθεση της Ομοσπονδίας και των Αστυνομικών Αρχών. Ζητούμε επίσης και από την Επιτροπή Δεοντολογίας σε συννενόηση με την Ομοσπονδία και τις Αστυνομικές Αρχές όπως επιληφθεί του θέματος που έχει προκύψει.

Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την πλήρη διελεύκανση της υπόθεσης και το καταμερισμό των όποιων ευθυνών προκύψουν.

Ο Άρης Λεμεσού ζητά και επιστά προς όλους τους εμπλεκομένους όπως δείξουν την δέουσα σοβαρότητα αλλά και τον απαραίτητο σεβασμό απέναντι σε ένα Σωματείο όπως είναι ο Άρης Λεμεσού με 90χρονη παρουσία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας.

Βασική και αδιαπραγμάτευτη αρχή του Συλλόγου μας είναι ότι οι αγώνες κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όλοι πρέπει να σεβαστούν τον ιδρώτα και τον μόχθο που έχουν καταβάλει και καταβάλουν οι ποδοσφαιριστές μας μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Όλοι οι αγώνες της ομάδας μας αλλά και των υπόλοιπων Σωματείων στην Β κατηγορία είναι τηλεοπτικοί και στην διάθεση όλων.

Δεν πρόκειται επ΄ουδενί να δεχθούμε και αυτή την φορά την όποια άδικη απόφαση και ενδεχόμενη τιμωρία του Σωματείου μας.

Αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση από την Κυπριακή Ομοσπονδία και στην συνέχεια θα επανατοποθετηθούμε άμεσα".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση