ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
25° Λευκωσία,
02 Ιουλίου, 2022
sport fm - listen live

«Κραυγή αγωνίας, ζητάμε αναστολή πρωταθλήματος»

Δηλώσεις από τον πρόεδρο της Αναγέννησης Νίκο Λίλλη...

24sports team

info@24sports.com.cy

Αφότου αποφασίστηκε… καμία διαφοροποίηση για το ποδόσφαιρο στην Κύπρο όσον αφορά στα μέτρα χαλάρωσης τα οποία ανακοινώθηκαν πρόσφατα από τον Υπουργό Υγείας, κάποια σωματεία στη Β’ και Γ’ Κατηγορία προέβησαν σε «κραυγές απόγνωσης» αφού έχουν φθάσει στα όριά τους.

Το να μην επαναρχίσουν τα δύο αυτά πρωταθλήματα, μόνο ζημιά προκαλείται και προσφάτος μέσω ανάρτησης στο Facebook με αφορμή αυτό που είχε γίνει στο Τρόοδος με τον πανζουρλισμό, η Αναγέννηση Δερύνειας έστελνε το εξής μήνυμα: «Κύριοι, έχουμε πέραν των 20 επαγγελματικών συμβολαίων παίκτες, προπονητές, φροντιστές κτλ. Θα μας διαλύσετε...».

Σήμερα, μιλώντας στον ΣΠΟΡ 95.0 και στην εκπομπή «Πίσω από τη Βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη, ο πρόεδρος των πρασίνων της Δερύνειας Νίκος Λίλλης (στο κέντρο της φωτό), αποκάλυψε πως η ομάδα του ζητά αναστολή έως το τέλος της σεζόν.

«Μας έλειψαν οι ιδέες, δεν έχουμε λεφτά και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε άλλο με αυτήν την κατάσταση. Απευθύνω κραυγή αγωνιάς εκ μέρους όλων των Δερυνειωτών, έχουμε πάρα πολλές υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε. Ζητούμε αναστολή εκτός κι αν καθίσουμε όλοι κάτω και βρούμε κάποιες λύσεις. Αναστολή έως το τέλος της σεζόν. Δεν μπορούμε πλέον, κάναμε τα πάντα…», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Κουκούτσικας, γενικός διευθυντής του Οθέλλου Αθηαίνου, τόνισε στην εκπομπή ότι συμφωνεί με τον κ. Λίλλη νοούμενου ότι αυτό γίνεται για το κοινό καλό.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση