ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κοσμάς: «Δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη τιμωρία για τον Οζίας»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο προπονητής της Αναγέννησης Δερύνειας

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο προπονητής της Αναγέννησης Δερύνειας, Γιώργος Κοσμάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στον αμυντικό της ομάδας του, Ντάγκλας Οζίας, επιβλήθηκε αποκλεισμός από τα γήπεδα για έξι μήνες λόγω βίαιης συμπεριφοράς και χτύπημα σε διαιτητή.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «H αλήθεια είναι ότι περιμέναμε πως θα είχε μια μεγάλη τιμωρία, αλλά όχι όση επιβλήθηκε. Έχει να κάνει με βίαιη συμπεριφορά και χτύπημα σε διαιτητή. Σίγουρα δεν θα ήμουν ειλικρινής αν έλεγα ότι έκανε λάθος ο διαιτητής. Το είδαμε και σε επαναληπτικές προβολές. Ήταν μια κακή στιγμή αντίδρασης. Μπήκε γκολ και ακυρώθηκε με τη δικαιολογία ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή του κόρνερ και είχαμε αντιδράσεις. Ήταν μια κακή στιγμή για τον ποδοσφαιριστή μας που πήγε προς τον διαιτητή».

Αν στο παρελθόν είχε κάνει παρόμοιες συμπεριφορές: «Όχι είναι χρόνια στην Κύπρο έπαιξε Άρη, Καρμιώτισσα, ΑΕΖ και Ονήσιλο. Μπορεί να έτυχε να αποβληθεί αλλά ποτέ δεν έδειξε τέτοια συμπεριφορά. Έστειλε και μετά ο ίδιος μια απολογία για την ενέργεια που έκανε».

Για το θέμα που προκύπτει στην ομάδα: «Δυστυχώς η τιμωρία που του επιβλήθηκε είναι πολύ μεγάλη και σχεδόν τελειώνει το πρωτάθλημα. Τον είδα σήμερα. Όταν ενημερώθηκε ένιωσε στεναχωρημένος και απαρηγόρητος μπορώ να πω. Έχει σίγουρα καταλάβει πως έκανε λάθος. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες πως θα το χειριστούμε. Είναι ένα γεγονός δύσκολο για μας τη δεδομένη χρονική στιγμή, γιατί δεν μπορούμε να τον αντικαταστήσουμε τώρα. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι την πρώτη του Γενάρη. Όταν πάει κάτι στραβά πρέπει να προσαρμοστείς. Ξέρουμε ότι οι ποινές μπαίνουν για να συνετιστούμε».

«Ξέραμε ότι θα είχαμε μια βαριά τιμωρία, περιμέναμε πιο μικρό διάστημα, αλλά αν οι κανόνες προνοούσαν αυτή την τιμωρία δεν μπορώ να το ξέρω. Τώρα αν ο ποδοσφαιριστής μας πάνω στην ένταση του αγώνα και τη ψυχολογική πίεση, πολλές φορές αντιδρούμε λανθασμένα», πρόσθεσε.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση