ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εις μνήμην Παύλου Παύλου

Αναλαμβάνει τα έξοδα της κηδείας η Αναγέννηση

Αθλητής Βόλει, έφορος βόλει, ποδόσφαιρο διάφορες θέσεις και μέχρι πέρσι ήταν πρόεδρος λόγω προβλημάτων υγείας αποσύρθηκε και ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος. Ανέλαβε ο Νίκος Λίλλης

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η οικογένεια της Αναγέννησης Δερύνειας, λόγω της απώλειας του πρώην προέδρου του σωματείου Παύλου Παύλου.

Πρόσωπο αγαπητό που υπηρέτησε από πολλά πόστα την αγαπημένη του ομάδα. Αρχικά στο βόλει, ως παίκτης και έφορος και μετά από διάφορες θέσεις και στο ποδόσφαιρο όπου έφτασε να γίνει πρόεδρος.

Ήταν στη θέση μέχρι την πιο πρόσφατη συνέλευση που έγινε και αποχώρησε για λόγους υγείας. Στη θέση του ανέλαβε ο Νίκος Λίλλης και του απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου προέδρου.

Ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ
Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Δερύνειας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του τέως Πρόεδρου του Σωματείου, Παύλου Παύλου. Ο εκλιπών, γέννημα θρέμμα του Συλλόγου μας, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό, τόσο στην οικογένειά του όσο και την ευρύτερη οικογένεια της Αναγέννησης Δερύνειας. Μεγάλωσε, κυριολεκτικά, στην αυλή και στις αίθουσες του Σωματείου. Σταθερό μέλος του Συλλόγου και το 1979, εκλέγεται για πρώτη φορά στο Δ.Σ., με πρόεδρο τον μ. Αντρέα Ρούσου. Έκτοτε, σταθερό μέλος και με κατά περιόδους θήτευση στο Δ.Σ., μέχρι το 2011. Από τη χρονιά αυτή εκλέγεται κάθε χρόνο στο Δ.Σ. του Συλλόγου και, από το 2016 μέχρι το 2019, αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου. Διετέλεσε τόσο πετοσφαιριστής όσο και ποδοσφαιριστής των ομάδων μας αλλά και μέλος καλλιτεχνικών μας σχημάτων. Το Δ.Σ., σε μια σεμνή εκδήλωση, στο πλαίσιο των εορτασμών των 100χρονων του Σωματείου, η οποία έλαβε χώρα στις 26/01/2020, ανακήρυξε τον μ. Παυλάκη, σε Επίτιμο Πρόεδρο του Σωματείου. Εκτενέστερη αναφορά για τη ζωή και την προσφορά του μ. Παύλου, θα δημοσιεύσει αργότερα σήμερα.
Το Δ.Σ., σε ένδειξη εκτίμησης της προσφοράς του αείμνηστου Παυλάκη και θέλοντας να αποτίσει τον δέοντα φόρο τιμής στον τέως Πρόεδρο του Σωματείου, αποφάσισε όπως: αναλάβει τα έξοδα της κηδείας, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. παραστεί στην κηδεία (κατά το δυνατόν) και καταθέσει στεφάνι. Στο οίκημα του Συλλόγου θα κυματίζει μεσίστια η σημαία μας για τρεις μέρες. Λόγω των έκτακτων μέτρων περιορισμού στη διακίνηση, επικήδειος λόγος εκ μέρους του Σωματείου μας, θα δημοσιευτεί στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
Αιωνία σου η μνήμη, Πρόεδρε! Καλό σου Ταξίδι, Παυλάκη μας!
Μετά από παράκληση της οικογένειας του εκλιπόντος, αντί στεφάνων, μπορούν να γίνονται εισφορές για φιλανθρωπικό σκοπό. Εκτός από τον χώρο της εκκλησίας, λόγω των περιοριστικών μέτρων, μπορούν να γίνονται εισφορές στο τηλ. 99340434 ή στην Τράπεζα Κύπρου, στον αριθμό λογαριασμού 357030035904, ΙΒΑΝCY21002001950000357030035904.

Δ.Σ. Αναγέννησης Δερύνειας Δερύνεια, 21/04/2020»

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X