ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βυθιζόμαστε οικονομικά και οργανωτικά. Ακούει κανείς;»

Καυστική ανακοίνωση από την Αναγέννηση Δερύνειας

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αναγέννηση Δερύνειας. Αναλυτικά:

«Συμπαράσταση στον ΑΣΙΛ

Κάπου έχουμε χαθεί στην μετάφραση…’

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Δερύνειας αναγνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που περνά το προσφυγικό Σωματεία του ΑΣΙΛ Λύσης εκφράζει τη συμπάθεια και στήριξή του στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία και στη Διοίκηση του ΑΣΙΛ.

Στην ανακοίνωση του ο ΑΣΙΛ αναφέρει για ερασιτεχνισμούς, ανοργανωσιά και προχειρότητες για την αντιμετώπιση ενός σοβαρότατου προβλήματος.

Απλά αυτό που έχουμε να πούμε για τα πιο πάνω από την δική μας πλευρά είναι ότι εδώ και 12 μέρες 50 οικογένειες είναι σε υποχρεωτική γκαραντίνα και είμαστε υπόχρεοι βάσει του Πρωτόκολλου πριν από κάθε αγώνα να κάνουμε τεστ με δικά μας έξοδα. Γιατί;

Γιατί στις 28/09 η ώρα 2 και μετά από τις οδηγίες που είχαμε έγινε η καταχώρηση των ονομάτων για την διενέργεια τεστ (επιχορηγημένο από την ΚΟΠ). Την ίδια μέρα στις 4:15μμ λάβαμε μήνυμα ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε την εξέταση covid 19 την επόμενη μέρα 29/09. Αυτό κάναμε.

Στις 30/09 είχαμε αγώνα πρωταθλήματος με τον Οθέλλο η ώρα 6μμ.

Οι πλήστοι από τους 35 που εκαναν το τεστ έλαβαν το μήνυμα ότι το τεστ τους ήταν αρνητικό λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, κάποιοι κατά την διάρκεια και οι υπόλοιποι το βράδυ. Από τα 35 τέστ λάβαμε απάντηση για τα 34. Για τον 35 ο οποίος να σημειώσουμε έκανε το τεστ από τους πρώτους γύρο στις 9-9:30 στις 29/09 δεν λάβαμε κάποια απάντηση.

Απάντηση έλαβε ο ίδιος τηλεφωνικός την επόμενη μέρα 01/10 ότι ήταν θετικός!! Αν είναι δυνατό οι αρνητικοί να ενημερώθηκαν πρώτοι και ο θετικός τελευταίος και μάλιστα την επόμενη μέρα από τους υπόλοιπους.

Απλά σκεφτείτε τι θα γινόταν εάν το θετικό κρούσμα ενημερωνόταν έγκαιρα πριν το αγώνα κιόλας. Θα έμπαινε σε απομόνωση δεν θα πήγαινε με την αποστολή της ομάδας στο γήπεδο και απλά δεν θα έμπαιναν σε καραντίνα 50 οικογένειες σε υποχρεωτικά τεστ ο Οθέλλος και σε υποχρεωτικά τεστ μετά από κάθε αγώνα η ομάδα μας με το οικονομικό και ψυχολογικό κόστος πολύ μεγάλο και αβάστακτο.

Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη 08/10 οι στενές επαφές του κρούσματος έκαναν ξανά τεστ για σκοπούς ιχνιλάτησης. Σήμερα έχουμε 12/10 και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έλαβε οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Για να μπορέσουμε να αγωνιστούμε στον αγώνα της Τετάρτης χρειαζόμαστε τεστ. (Άλλες 2000€ δηλαδή+ 2000 πριν από τον αγώνα με Αχυρώνα φτάσαμε τις 4000…)

Ειλικρινά δεν ξέρουμε που θα μας οδηγήσει αυτή η κατάσταση..

Βυθιζόμαστε τόσο οικονομικά όσο και οργανωτικά. Ακούει κανείς;

Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας και στις ομάδες της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού Αχνάς για αυτά που περνούν τις τελευταίες εβδομάδες».

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση