ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναγέννηση: «Προσπαθούν να καλλιεργήσουν κλίμα φανατισμού»

Ανακοίνωση για την τοποθέτηση του Τορναρίτη

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Αναγέννησης Δερύνειας με την οποία απαντά στην καυστική ανάρτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη.

Αναλυτικά:

«Με λύπη αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε με επίσημη ανακοίνωση. Αναφερόμαστε στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν το εντός έδρας παιχνίδι μας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, την Παρασκευή, 15/03/2019, στις 19:00.

Γίνεται μια προσπάθεια για καλλιέργεια κλίματος φανατισμού και έντασης. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι για εμάς, την οικογένεια της Αναγέννησης Δερύνειας, φάρος στον τρόπο σκέψης και δράσης, αποτελούν τα Εκατόν Χρόνια Ιστορίας και Αξιοπρέπειας! Μια αξιοπρέπεια την όποια ΟΛΟΙ αναγνωρίζουν και όλοι αναφέρουν. Ακριβώς αυτή είναι και η απάντηση μας: Αξιοπρέπεια και Σεβασμός στο Fair Play.

Σε αντίθεση με τις πολεμικές ιαχές τις οποίες με έκπληξη και απορία διαβάζουμε στα ΜΚΔ, καλούμε τον κόσμο μας να κλείσει τα αυτιά του, να χαμηλώσει τους τόνους και να ενισχύσει την ομάδα μας στο αυριανό παιχνίδι. Στόχος στο αυριανό παιχνίδι είναι να κάνουμε αυτό που κάνουμε τόσο καιρό μαζί: Nα υπερασπίσουμε για άλλη μια αγωνιστική τόσο την αξιοπρέπεια του Σωματείου μας όσο και του κυπριακού ποδοσφαίρου! Συγχαίρουμε τον προπονητή μας για την πολύ υπεύθυνη στάση την οποία επέδειξε σε αυτή την πέρα κάθε λογικής, κατάσταση.

Δ.Σ Αναγέννησης Δερύνειας»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X