ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο απολογισμός της Δερύνειας

Με δελτίο τύπου η Αναγέννηση Δερύνειας κάνει τον απολογισμό για την χρονιά που τελειίωσε. Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκαν οι αγωνίστηκες υποχρεώσεις και η παρουσία της ομάδας μας στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα CYTA 16/17 Α' Κατηγορίας.

Σε 26 αγωνιστηκές απολογίσμός 0 νίκες 7 ισοπαλίες και 19 ήττες - 18 τέρματα υπέρ 58 κατά. Το Δ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ θέλει να ευχαριστήσει για την όλη συνεργασία του, τους Προπονητές κ. Αδάμο Αδάμου, κ. Σάββα Πουρσαιτίδη και κ. Ζουβάνη Ζουβάνη, τους Βοηθούς Προπονητές κ. Ανδρέα Νικολάου και Χρίστο Σιαήλη, τους Γυμναστές κ. Σταύρο Κατσακά, Λούκα Ζένιου και Παναγιώτη Κίτρου, τους προπονητές τερματοφυλάκων κ. Βαρνάβα Τορνάρη και Δώρο Καραβιώτη το φυσιοθεραπευτή κ. Ροδόθεο Κωνσταντίνου, την διατροφολόγο κ. Κάκια Μιχαήλ και τον φροντιστή της ομάδας κ. Δημήτρη Σάββα και τον βοηθό Γιώργο Σαμαρά.

Καθ’ όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος αγωνίστηκαν συνολικά 31 ποδοσφαιριστές. Ευχόμαστε σε όλους με σκληρή δουλειά και επαγγελματισμό να πραγματοποιήσουν τις προσωπικές ποδοσφαιρικές τους φιλοδοξίες.

Τέλος το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους εσάς, τους χορηγούς, τον κόσμο και υποστηρικτές του σωματείου μας που διαχρονικά στηρίζουν και βρίσκονται δίπλα στην ομάδα μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους κατόχους Εισιτηρίου Διαρκείας».

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X