ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τζιάμπος: «Υπάρχουν οι αρμόδιοι να κρίνουν - Ο καθένας να κάνει αυτοκριτική»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής στον ΣΠΟΡ FM 95.0

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής και αντιπρόεδρος της ομάδας, Χρίστος Τζιάμπος (δεξιά στη φωτό), μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Πίσω από τη Βιτρίνα» με τον Πέτρο Παπαγιώργη. Η απογοήτευση ήταν ολοφάνερη στις δηλώσεις του μετά από την ήττα από τον Ακρίτα Χλώρακας εντός έδρας (1-2) και τόνισε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, αλλιώς οι στόχοι θα αναθεωρηθούν.

«Καταρχάς να συγχαρώ τον Ακρίτα για τη νίκη. Όντως είναι ευχάριστο να βλέπεις Κύπριους να πηγαίνουν καλά (σ.σ. με αφορμή την παρουσία γηγενών στην ομάδα της Χλώρακας). Εμείς πρέπει να αλλάξουμε πολλά. Νοοτροπία, πάθος, τρόπο σκέψη. Και πάλι δεν θα σταθώ στη δικαιολογία της απουσίας 4-5 σημαντικών παικτών. Κάτι πρέπει να αλλάξει, αλλιώς θα αναθεωρήσουμε τους στόχους μας», είπε αρχικά και συνέχισε: «Συνεχίζουμε, έρχονται παιχνίδια δύσκολα, πρέπει οι ευκαιρίες μας να μετουσιωθούν σε γκολ, αλλά άμα δεν αλλάξουν κάποια θέματα, ειδικά η νοοτροπία δεν θα μπορούμε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας».

Στη συνέχεια σχολίασε: «Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι και θέλουμε να αλλάξουν πολλά. Να δούμε την ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο και να παίρνουμε βαθμούς. Κάτι δεν βγαίνει στο γήπεδο. Αν εξαιρέσουμε κάποια ημίχρονα με Οθέλλο και Ξυλοτύμπου, βλέπω μια νευρικότητα που δεν μετουσιώνεται σε βαθμούς. Υπάρχουν οι αρμόδιοι να κρίνουν έχω άποψη που δεν μπορώ να εκφέρω. Ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του, να καταλάβει που ήρθε και που παίζει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι και θέμα νοοτροπίας όπως είπα. Κάποιοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους».

Και κατέληξε για μία συνάντηση που θα έχουν φίλοι της Αλκής με ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία: «Πρόκειται για μία προσπάθεια φίλων της ομάδας, ένα event γνωριμίας στην παλιά γειτονιά της Λάρνακας να γνωρίσουν τους ποδοσφαιριστές, να συνομιλήσουν μαζί τους. Στις 20 του μήνα. Όσοι μπορούν να παρευρεθούν. Καλό θα κάνουν να γνωρίσουν παίκτες και τεχνικό τιμ. Τους έχουμε πικράνει αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Τέτοιες πρωτοβουλίες πάντα αφήνουν θετικό πρόσημο».

Για τον ανταγωνισμό στο φετινό πρωτάθλημα και το επόμενο ματς: «Όπως βλέπουμε, όλοι κερδίζουν όλους και στο τέλος θα μετρήσουν ο καθένας τα κουκιά του. Πρέπει να παρουσιαστούμε αρκετά καλύτεροι για να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα με τον Αχυρώνα. Ουαί κι αλίμονο να υποτιμάς. Είναι πολύ καλή ομάδα ο Αχυρώνας».

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση