ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τζιάμπος: «Η κατάσταση δυσκολεύει μέρα με τη μέρα»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρίστος Τζιάμπιος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη σύμπραξη όλων των ομάδων της 2ης κατηγορίας πλην του Άρη: «Έχει οριστεί ένα άτομο από κάθε ομάδα και μιλάμε μεταξύ ώστε να βρεθεί μια λύση. Θεωρώ ότι είναι πολύ να συνεχιστεί το ποδόσφαιρο. Θέλοντας και μη, μια λύση πρέπει να παρθεί άμεσα. Στις μικρές κατηγορίες η κατάσταση είναι δύσκολη και δυσκολεύει μέρα με τη μέρα».

Για τις οικονομικές απώλειες: «Κάποιες χορηγίες τις οποίες περιμέναμε να πάρουμε πλέον δεν υφίστανται. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Είμαστε από τα σωματεία που έχουμε πληρώσει και τον Φεβρουάριο και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για το πως θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση».

Για τους προβιβασμούς και του υποβιβασμούς στη 2η κατηγορία: «Έχουμε στείλουμε μια πρόταση τα 15 σωματεία προς την ΚΟΠ, την οποία αναμένουμε να εξετάσει. Σίγουρα κάποιοι θα είναι ευνοημένοι και αδικημένοι. Μακάρι να κρίνονταν όλα μέσα στο γήπεδο αλλά δυστυχώς δεν γίνεται».

Για τη χθεσινή ανακοίνωση κατά του ΠΑΣΠ: «Είναι λεπτό το θέμα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω οποιεσδήποτε διαφωνίες και να βρούμε λύσεις χτες. »

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X