ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «αντίο» της Αλκής στον Κώστα Σακκά! (vid)

Πάλεψε παρά τις αντιξοότητες και το αναγνωρίζουν

Μέσα απ’ το Instagram η Αλκή αποχαιρέτησε τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Κώστα Σακκά, ο οποίος είχε την ευθύνη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ο Κύπριος τεχνικός παρά τις δυσκολίες έδειξε έργο στην «Αθάνατη». Θυμίζουμε πως την περσινή χρονιά η παραμονή χάθηκε κυριολεκτικά το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελευταίου αγώνα, ενώ το μπάτζετ της ομάδας ήταν με τεράστια διαφορά το μικρότερο στην κατηγορία.

Αναλυτικά: «Μία μεγάλη απώλεια από τον πάγκο της Αθάνατης μας, εφόσον ο πρώην προπονητής Κώστας Σακκάς αποχαιρέτησε την ομάδα μας. Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτόν τον άνθρωπο αφού παρ’ όλες τις προσπάθειες και τις οικονομικές δυσκολίες, σε κάθε αγώνα προσπαθούσε να πετύχει το καλύτερο για αυτήν την ομάδα, ήλπιζε για την παραμονή στην Α’ κατηγορία ενώ γνώριζε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε. Ενάμισι χρόνο λοιπόν και αποχώρησε από την ομάδα μας. Πολλές ήταν οι αναποδιές, οι λύπες, οι θυμοί, οι αδικίες, οι ήττες, οι απογοητεύσεις, πολλά τα λάθη γενικά τον τελευταίο χρόνο, αλλά ταυτόχρονα και οι χαρές, οι προσπάθειες για μια καλύτερη ομάδα και αρκετά τα μαθήματα που πήραμε από τον κ. Σακκά. Καλή συνέχεια!».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μία μεγάλη απώλεια απο τον πάγκο της Αθάνατης μας εφόσον ο πρώην προπονητής Κώστας Σακκάς αποχαιρέτησε την ομάδα μας.Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτόν τον άνθρωπο αφού παρ όλες της προσπάθειες και τις οικονομικές δυσκολίες, σε κάθε αγώνα προσπαθούσε να πετύχει το καλύτερο για αυτήν την ομάδα,ήλπιζε για την παραμονή στην Α' κατηγορία ενώ γνώριζε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε.1μιση χρόνο λοιπόν και αποχώρησε απο την ομάδα μας.Πολλές ήταν οι αναποδίες,οι λύπες,οι θυμοί,οι αδικίες,οι ήττες,οι απογοητέυσεις,πολλά τα λάθη γενίκα τον τελευταίο χρόνο,αλλά ταυτόχρονα και οι χαρές,οι προσπάθειες για μια καλύτερη ομάδα και αρκετά τα μαθήματα που πήραμε απο τον κ.Σακκά.Καλή συνέχεια! @sakka_kostas #alkioroklini #alkainta

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALKI OROKLINIS (@alkioroklinis) στις

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X