ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προς νέα εποχή με Κουτούκη!

Εγκρίθηκε το πλάνο από τη συνέλευση

Η Αλκή περνά και επίσημα σε νέα εποχή, με την έγκριση του πλάνου για δημιουργία εταιρείας με τον επενδυτή Γιώργο Κουτούκη να αναμένεται να την αναλάβει.

Σε γενική συνέλευση του σωματείου την Τετάρτη(10/6) ομόφωνα δόθηκε το πράσινο φως σε αντιπροσωπεία του σωματείου να έχει επαφές με τον επενδυτή και ακολούθως σε νέα συνέλευση να τεθεί η συμφωνία προς έγκριση.

Πρόεδρος του σωματείου ανέλαβε ο κ. Άντης Λόπας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της ομάδας μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης τα οποία έδειξαν τον απαιτούμενο σεβασμό και ωριμότητα. Η Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κοινοτικό γήπεδο της Ορόκλινης και όλα τα θέματα που τέθηκαν προς ψήφιση, πέρασαν ομόφωνα.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης αποφάσισαν όπως προχωρήσει η ομάδα στην δημιουργία εταιρίας με όνομα ΑΛΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ. Αντιπροσωπεία της ομάδας θα έχει άμεση επαφή με τον υποψήφιο επενδυτή κ. Γιώργο Κουτούκη με στόχο να επιτευχθεί συμφωνία.

Όλα όσα θα συζητηθούν στις επαφές θα εγκριθούν εκ νέου στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου.

Επίσης, ο Άντης Λόπας ψηφίστηκε ομόφωνα ως ο πρόεδρος του Δ.Σ. του σωματείου και θα έχει ακόμα 11 μέλη μαζί του στο Δ.Σ. Πρόκειται για τους, Ανδρέα Θεοδοσίου, Γεώργιο Φόκου, Μάριο Γεωργίου, Σωτήρη Τιρίττη, Ανδρέα Θεοδούλου, Χρίστο Τζιάμπο, Μιχάλη Τζιάμπο, Σταύρο Νικολαΐδη, Φωτή Ηλία, Νίκο Νικολάου και Ανδρέα Νικολάου».

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X