ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λόππας: «Πάμε για την άνοδο όμως δεν θα κάνουμε τρελό μπάτζετ»

Μίλησε για την επόμενη μέρα ο πρόεδρος της Αλκής

Για την επόμενη μέρα στην Αλκή μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη 2η κατηγορία μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος της «Αθάνατης» Άντης Λόππας, ο οποίος επανεκλέγηκε στην προεδρία του σωματείου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την παραμονή του στην προεδρία: «Ο στόχος ήταν να μείνει η ομάδα κατηγορία και να αποχωρήσω. Υπήρχε μια μεγάλη στήριξη από τον κόσμο και το είδαμε και αυτό στη χθεσινή γενική συνέλευση. Έκανα δεύτερες σκέψεις και αποφάσισα να μείνω για ακόμα ένα χρόνο».

Για το στόχο της Αλκής τη νέα σεζόν: «Δεν θα κάνουμε τρελό μπάτζετ. Ο στόχος είναι να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για να διεκδικήσει την άνοδο. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Κώστα Σακκά».

Για τον νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος: «Είναι πολύ ενδιαφέρον το νέο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Είναι μια πρόκληση».

Για το έλλειμα: «Το σωματείο έχει μια τρύπα της τάξεως των 75-80 χιλιάδων ευρώ».

Για τον προγραμματισμό: «Τώρα θα πιάσει δουλειά ο Κώστας και θα μιλήσει με αυτούς που θέλει να κρατήσει τη νέα σεζόν. Δεν βλέπω δεδομένο ότι θα φύγουν όλοι».

Για την έδρα που θα έχει η Αλκή: «Αν όλα πάνε καλά με τις συζητήσεις με τη Νέα Σαλαμίνα θα μείνουμε εκεί. Αν όχι, θα δούμε την περίπτωση του ΓΣΖ». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X