ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λόππας: «Να φτιάξουμε τη μεγάλη Αλκή»

Ο πρόεδρος του σωματείου μίλησε για την επικείμενη σύσταση εταιρείας

Για τη Συνέλευση στην οποία επικυρώθηκε η απόφαση να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για τη σύσταση ποδοσφαιρικής εταιρείας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 o πρόεδρος του σωματείου της Αλκής, Άντης Λόππας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις αποφάσεις της Συνέλευσης: «Περιγράφτηκε η αποτυχημένη περσινή χρονιά για την οποία έφεραν την ευθύνη. Είναι σχεδόν όλοι πληρωμένοι. Η ουσία ήταν η πρόταση για δημιουργία εταιρείας και η διαπραγμάτευση του σωματείου με τον κ. Γιώργο Κουτούκκη, που θα είναι πρόεδρος της εταιρείας. Έγινε μια καλή συζήτηση, απαντήθηκαν οι απορίες και είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το αν παραδίδεται η ομάδα χωρίς χρέη: «Ναι».

Για το είδος της εταιρείας: «Το μελετάμε, το πλειοψηφικό πακέτο θα το έχει ο επενδυτής».

Για τον Κουτούκκη: «Κάναμε τις έρευνές μας, τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά. Έχει σπουδές στο εξωτερικό, διευθύνη σοβαρές εταιρείες σε Λονδίνο και Κύπρο και πιστεύουμε ότι θα πάει πολύ καλά η Αλκή. Μας σύστησαν κάποιοι φίλοι. Ήμουν σε όλες τις συναντήσεις. Αυτό που με χαροποίησε ήταν η ομόφωνη απόφαση των μελών της Αλκής. Είναι δύο εβδομάδες εδώ και δύο στην Αγγλία. Εγκλωβίστηκε στην Κύπρο λόγω κορωνοϊού και αυτό ήταν ευτύχημα για μας».

Για το αν θα μπουν ασφαλιστικές δεικλίδες: «Είναι δεδομένο. Δεν είμαστε το πρώτο σωματείο που το κάνει, θα συμβουλευτούμε κι άλλους για να φτιάξουμε τη μεγάλη Αλκή».

Για τον στόχο την επόμενη σεζόν: «Στόχος είναι η επάνοδος στην πρώτη κατηγορία».

Για τον δικό του κύκλο διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος: «Νιώθω ότι υπήρχαν πολύ ωραίες στιγμές. Η άνοδος από την τέταρτη κατηγορία στην τρίτη και μετά στη δεύτερη, ο τελικός κυπέλλου Γ’ κατηγορίας στον οποίο υπήρχαν 2000 φίλοι. Ήταν ευχάριστες οι στιγμές και στην πρώτη κατηγορία. Η πιο δυσάρεστη ήταν η στιγμή που έπεσε η ομάδα και η περσινή σεζόν, που δημιουργήθηκε μια ομάδα με ψηλό μπάτζετ και τελικά παίζαμε για να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το πότε θα γίνει η επικύρωση της συμφωνίας: «Περιμένουμε ένα έγγραφο από τον κ. Κουτούκκη. Θα κινηθούμε πολύ γρήγορα, για να κλείσει σε 4-5 μέρες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X