ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξέλιξη: Αναστέλλει τη λειτουργία της η Αλκή!

Πως θα διαμορφωθεί η βαθμολογία στην Β’ κατηγόρια με την αποχώρηση της «Αθάνατης»

Με ανακοίνωση της η Αλκή ενημερώνει πως αναστέλλει την λειτουργία της μετά και το εμπάργκο μεταγραφών που επέβαλε ο Αθλητικός δικαστής στην ομάδα.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με την προκήρυξη της ΚΟΠ: «Η ομάδα που αποχωρεί μηδενίζεται σε όλους τους αγώνες που έχει ήδη δώσει, ως επίσης και σε όσους ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος με 3-0 εις βάρος της και θα ισχύουν τα όσα αναγράφονται στην παρούσα προκήρυξη για αποχώρηση ομάδας».

Η «Αθάνατη» κέρδισε Ολυμπιάς Λυμπιών και Αγία Νάπα, ενώ πήρε ισοπαλία με Πέγεια 2014, ΑΕΖ και Ομόνοια Αραδίππου. Έτσι αυτές οι ομάδες θα πάρουν τρεις βαθμούς.

Όπως έχουν διαμορφωθεί πλέον τα δεδομένα, η ΑΕΖ που βρίσκεται στην 1η θέση με 35 βαθμούς θα ανέβει στους 37 και θα ανοίξει τη διαφορά από τον 2ο Οθέλλο στους τέσσερις βαθμούς. Παράλληλα η Πέγεια 2014 που είναι στην 4η θέση με τους δύο βαθμούς που θα πάρει θα ανέβει στην 3η θέση και στους 32 βαθμούς, έναν πάνω από τον ΠΟ Αχυρώνα Ονήσιλο. Ενώ η Ομόνοια Αραδίππου θα ανέβει στους 26 βαθμούς και στην 6η θέση.

Όσον αφορά το β’ γκρουπ η ουσιαστική διαφορά είναι στην Αγία Νάπα, η οποία με τους τρεις βαθμούς που θα πάρει θα ανοίξει τη διαφορά από την 14η θέση που οδηγεί στη διαβάθμιση στους εφτά βαθμούς και θα ανέβει στους 23 βαθμούς και στην 3η θέση του β’ ομίλου, ενώ θα απομακρυνθεί αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έτσι θα παραμείνουν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας η Ολυμπιάς που θα ανέβει στους 10 βαθμούς και η Αναγέννηση που έχει 16 βαθμούς.

Ωστόσο όπως αναφέρεται και στην προκήρυξη την τελική απόφαση θα λάβει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ.

Η ανακοίνωση της Αλκής:

Η σημερινή Γενική Συνέλευση του Σωματείου, ΑΛΚΗ Ορόκλινη, αποφάσισε την αναστολή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας.

Η Γ.Σ απέρριψε το ενδεχόμενο διάλυσης του Σωματείου και αποφάσισε όπως κινηθεί η διαδικασία για:

1) Επαναδραστηριοποίηση της ομάδας στο Αγροτικό Ποδόσφαιρο, με την συνέχιση της λειτουργίας των ακαδημιών

2) Προσπάθεια για ενοποίηση με σωματεία της ευρύτερης περιοχής της Λάρνακα

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση