ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αλκή: Προφορική συμφωνία με Αγγλοκύπριο επενδυτή!

Το θέμα θα πρέπει να περάσει από γενική συνέλευση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Πολύ σημαντική εξέλιξη προκύπτει στα διοικητικά της Αλκής, καθώς οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι διοικούντες των «κυανέρυθρων» κατέληξαν σε προφορική συμφωνία με Αγγλοκύπριο επενδυτή.

Οι δυο πλευρές βρίσκονταν σε επαφές εδώ και αρκετό καιρό, επαφές οι οποίες έφεραν την επίτευξη προφορικής συμφωνίας. Για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία θα πρέπει πρώτα να περάσει από γενική συνέλευση, η οποία πρέπει να δώσει το «πράσινο φως» για τις κινήσεις που προβλέπεται να γίνουν για να υπάρξει αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Πρέπει να γίνει τροποποίηση του καταστατικού έτσι ώστε να μπορεί να εκχωρηθεί η ομάδα σε τρίτο πρόσωπο. Στην περίπτωση το (νομικό) πρόσωπο είναι  η εταιρεία.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι επικρατεί επιφύλαξη στις τάξεις των οπαδών της «Αθάνατης» για τη συμφωνία με τον επενδυτή, με τον κόσμο να ζητά περαιτέρω ενημέρωση για το θέμα.

Σε μια άλλη εξέλιξη που αφορά το θέμα του προπονητή, ο Κύπρος Μούζουρας φαντάζει ως ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Δάνο Δαμιανού στον πάγκο της ομάδας. Η αποχώρηση του Δάνου Δαμιανού  είναι επίσης ενα γεγονός που  σχολιάζεται αρνητικά γιατι  έκανε καλή δουλειά οταν κλήθηκε  σε δύσκολη στιγμή να αναλάβει την ομάδα, κερδίζοντας την εκτίμηση των ποδοσφαιριστών. Η ομάδα στη θητεία του σημείωσε επιτυχίες και η διακοπή τη βρήκε στην πρώτη θέση στον όμιλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση