ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αλκή: Οικονομικό αδιέξοδο και ορατό το... «λουκέτο»

Δύσκολη κατάσταση στην «Αθάνατη» όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι...

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η Αλκή, η οποία βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, μετά από το οικονομικό αδιέξοδο που έχει βρεθεί η ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24sports ανακοινώθηκε προς τους παίκτες η δυσμενής οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και ότι είναι ορατό ακόμη και το ενδεχόμενο της άμεσης αναστολής λειτουργειών του σωματείου, που μεταφράζεται και ως κλείσιμο.

Αυτό θα ξεκαθαρίσει οριστικά στην επόμενη Γενική Συνέλευση που έχει οριστεί για την επόμενη Τετάρτη (19/10) και αν δεν βρεθεί κάποιος να αναλάβει επίσημα την ομάδα, πιθανότατα να οδηγηθεί η Αλκή σε «λουκέτο».

Φυσικά αυτό είναι το χειρότερο σενάριο, όμως είναι ορατό να γίνει.

Πάντως οι ιθύνοντες τώρα της ομάδας που κρατούν με νύχια και με δόντια οικονομικά την Αλκή, κάνουν ότι μπορούν για να παραμείνει «εν ζωή» η «Αθάνατη» και θέλουν να αποφύγουν το ενδεχόμενο του κλεισίματος.

Επί του ρεπορτάζ αξίζει να αναφερθεί πως μέχρι στιγμής η διοίκηση της ομάδας έχει διευθετήσει τον προηγούμενο μήνα πληρωμής και κάνει μεγάλες προσπάθειες για να βρει τα χρήματα να ξοφλήσει και τον τρέχοντα μήνα. Όμως αυτό που προβληματίζει είναι συνέχεια και η εξεύρεση οικονομικών πόρων, καθώς το ταμείο δεν διαθέτει χρήματα για να υποστηρίξει το μπάτζετ της χρονιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση