ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλκή: «Φως» στην άκρη του τούνελ με παίκτες παλικάρια!

Θετικές εξελίξεις προκύπτουν στην Αλκή

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Δύσκολες καταστάσεις βιώνουν όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στο στρατόπεδο της Αλκής, καθώς το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε η ομάδα ανάγκασε την Γενική Συνέλευση της προηγούμενης Τετάρτης (19/10) να αποφασίσει στην αναστολή εργασιών του συλλόγου αν δεν βρεθεί άμεσα κάποιος να αναλάβει επίσημα την ομάδα.

Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ και την ερχόμενη Τετάρτη υπάρχει ανοιχτή συγκέντρωση για να αποφασιστεί πως θα συνεχίσει η ομάδα, με το ενδεχόμενο του λουκέτου να είναι αρκετά απομακρυσμένο και το πιο πιθανόν η φλόγα της Αλκής θα παραμείνει εν ζωή.

Από την πλευρά του αγωνιστικού κομματιού αν το δει κάποιος είναι κρίμα να κλείσει μία τέτοια ομάδα, ειδικά φέτος που παρά τις τόσες αγωνιστικές δυσκολίες έχει χτιστεί ένα σύνολο από τον Δάνο Δαμιανού που πραγματικά μπορεί να επιβιώσει και να παραμείνει στην κατηγορία.

Αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου, την πρωτοπόρο ομάδα πριν ξεκινήσει η 6η αγωνιστική.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που βίωναν οι παίκτες της ομάδας και το γεγονός ότι ακόμη και οι ίδιοι δεν ήξεραν αν την επομένη του αγώνα η Αλκή θα συνεχίσει να υπάρχει, αυτοί με πάθος και θέληση μπήκαν στην έδρα της Ομόνοιας Αραδίππου, κατέθεσαν ψυχή μέσα στο γήπεδο και στάθηκαν αλύγιστα παλικάρια, όπως αρμόζει στο ήθος της Αλκή, παίρνοντας τελικά το 0-0 και τον ένα βαθμό.

Σίγουρα μόνο από το γεγονός ότι η ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα δεν προπονήθηκε κανονικά και πήγε στο ματς με την Ομόνοια με 1-2 προπονήσεις και στο τέλος κατάφερε να υποχρεώσει μία ομάδα που διεκδικεί άνοδο σε ισοπαλία μέσα στην έδρα της, αυτό από μόνο του λέει πολλά για το προπονητικό τιμ της ομάδας και τους παίκτες.

Πλέον αναμένεται να δούμε το τι θα λεχθεί στην αυριανή συνέλευση της ομάδας και το πως τελικά θα συνεχίσει η Αλκή στη φετινή χρονιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση