ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αλκή: Έμειναν οι υπογραφές για το ΓΣΖ

Αλλάζει έδρα η «κυανέρυθρη» ομάδα που συνεχίζει το σχεδιασμό

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Αναμένεται συντομότατα η οριστικοποίηση των πραγμάτων για το πού θα αγωνίζεται η Αλκή τη νέα περίοδο. Το ΓΣΖ είναι το γήπεδο που με βάση όλες τις ενδείξεις θα αποτελέσει την έδρα της Αλκής κατά την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με βάση την πληροφόρηση οι δυο πλευρές –Αλκή και ΓΣΖ- έχουν συμφωνήσει και αυτό που μένει είναι η υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας.

Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά στην Αλκή έχει αρχίσει με τον Κώστα Σακκά να στοχεύει να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα διεκδικήσει την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου μας.

Μέχρι στιγμής ανακοινώθηκε συμφωνία με τον Ανδρέα Βασιλείου, 31χρονο αμυντικό ο οποίος αγωνιζόταν από το 2016 στην ομάδα του Οθέλλου Αθηαίνου καθώς και η απόκτηση του Ζοάο Ζορντάο. Πρόκειται για 28χρονο (12/1/1991) ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται τόσο στο αριστερό άκρο της άμυνας όσο και στον ανασταλτικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Επίσης η διοίκηση ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σταυρινό Κωνσταντίνου.

Υπενθυμίζεται ότι αρχίζουν δοκιμαστικά από την ακαδημία της ομάδας. Η ανακοίνωση: «Οι Ακαδημίες ΑΛΚΗ Ορόκλινη ανακοινώνουν την έναρξη δοκιμαστικών για τις ηλικίες 2001, 2002, 2003, 2004 στο κοινοτικό στάδιο Ορόκλινης στις 19,20,21 Ιουνίου 2019 η ώρα 17:00.
Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλ 99462103».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X