ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θεοδώρου: «Δεν ήρθε για να φύγει ο επενδυτής»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος του Ακρίτα Χλώρακα Βασίλης Θεοδώρου

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο πρόεδρος του Ακρίτα Χλώρακα Βασίλης Θεοδώρου και αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την φετινή πορεία της ομάδας και το ότι δεν θα καταφέρει να σωθεί: «Ο Ακρίτας είναι το ιστορικότερο σωματείο της επαρχίας Πάφου. Μετά από 51 χρόνια ζωής πετύχαμε το όνειρο της πρώτης κατηγορίας. Στην παρθενική μας σεζόν κάναμε σημαντικά βήματα αλλά αντιμετωπίσαμε και πολλές δυσκολίες. Είχαμε μικρό μπάτζετ, δεν είχαμε δικό μας γήπεδο και σαν πρωτάρηδες θεωρώ ότι πήγαμε αρκετά καλά. Ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια, πετύχαμε νίκες που πάντα θα θυμόμαστε και γενικά μάθαμε πολλά από την παρουσία μας στα μεγάλα σαλόνια».

Για την φημολογία περί αποχώρησης του επενδυτή αλλά και την επόμενη μέρα στην ομάδα: «Έχουμε άριστη συνεργασία με τον επενδυτή της ομάδας. Μας βοήθησε σε μεγάλο βαθμό. Στην πρώτη κατηγορία χρειαζόμασταν μεγαλύτερο μπάτζετ από την δεύτερη κατηγορία και για αυτό προχωρήσαμε στην συμφωνία με τον επενδυτή μας. Είναι μία συνεργασία που κυλάει ομαλά μέχρι στιγμής και ευελπιστώ ότι και την νέα χρονιά θα έχουμε τον επενδυτή μαζί μας, ο οποίος δεν ήρθε για να φύγει. Ήξερε που επενδύει τα λεφτά του. Ο υποβιβασμός μας στην Β΄ κατηγορία δεν προνοούσε ότι θα έφευγε ο επενδυτής. Το συμβόλαιο που υπογράφηκε με τον επενδυτή ήταν εξαρχής για ένα χρόνο και μετά το τέλος του συμβολαίου να υπάρξουν νέες συζητήσεις για την επόμενη μέρα. Εμείς από την πλευράς μας κάναμε όσα συμφωνήσαμε και αρχές Ιουνίου θα έχουμε νεότερα για την επέκταση της συμφωνίας».

Για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου: «Αυτά τα θέματα θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Στόχος είναι να παραμείνουμε δυνατοί και σε ψηλό επίπεδο. Έχουνε να δούμε τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν αλλά και του προπονητή».

Για το αν θα επιστρέψει η ομάδα στο γήπεδο της Χλώρακας: «Καλώς εχόντων των πραγμάτων και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψουμε στο γήπεδο μας στην Χλώρακα που είναι πιο ποδοσφαιρικό από το Στέλιος Κυριακίδης».

Για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Πάφο: «Θέλω να τονίσω επίσης ότι στην Πάφο δεν υπάρχουν οι πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις και η πολιτεία πρέπει να το δει αυτό γιατί στην επαρχία μας υπάρχουν άνθρωποι που επενδύουν πολλά λεφτά. Δεν πρέπει να υπάρχει μεγάλη διαφορά της Πάφου με τις υπόλοιπες πόλεις στο θέμα εγκαταστάσεων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΚΡΙΤΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση