ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σιελουβάρης: «Υπάρχει ενδιαφέρον για παίκτες μας από μεγάλες ομάδες»

Δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του Ακρίτα

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ακρίτα, Αντώνης Σιελουβάρης για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Τα κυριότερα σημεία:

«Διαφοροποιεί και εδραιώνει τα δεδομένα στη ψυχολογία και στην ιστορία του σωματείου για την πρώτη παρουσία μας στα μεγάλα σαλόνια ότι πετυχαίνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Για τα βαθμολογικά δεδομένα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, πρέπει να γίνει ένα θαύμα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, ίσως το τρένο της παραμονής να έχει χαθεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε κίνητρο, αντιθέτως αλλά έχουμε μεγάλο κίνητρο και θέληση για να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Επικρατεί πολύ καλό κλίμα στην ομάδα».

Για το τι έφταιξε στον Ακρίτα: «Πληρώσαμε πολύ ακριβά την απειρία μας. Πολλά παιχνίδια τα χάσαμε στα τελευταία λεπτά και με ανατροπή. Κάναμε καλά παιχνίδια, αδικηθήκαμε σε πολλά ματς και δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε».

Για κάποιους παίκτες που ξεχωρίζουν: «Υπάρχουν παίκτες που ξεχωρίζουν με την παρουσία τους και είναι ένα πλάνο που θέσαμε από την αρχή για να προωθηθούν παίκτες και στο τέλος να έχουμε και κάποια έσοδα από τις πωλήσεις παικτών. Υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλες κυπριακές ομάδες αλλά και από ομάδες του εξωτερικού για κάποιους παίκτες. Δεν έχουμε προτάσεις επίσημες, όμως ενδιαφέρον υπήρξε».

ΑΚΡΙΤΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση