ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σιελουβάρης: «Άλλες ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για παίκτες μας»

Δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του Ακρίτα

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ακρίτα, Αντώνης Σιελουβάρης.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη κόντρα στη Δόξα: «Αν εξαιρεθεί η κακή εμφάνιση και η ήττα με την ΕΝΠ, έχουμε δείξει πολύ θετικά πράγματα στα τελευταία ματς. Σπάσαμε μια σύντομη κακή παράδοση για μας χθες με τη Δόξα. Πήραμε τον στόχο μας, που ήταν η νίκη και θα συνεχίσουμε. Ο στόχος μας πλέον είναι το 3/3 για να κυνηγήσουμε τις μηδαμινές μας ελπίδες».

Για το γεγονός ότι άργησε η ομάδα να πάρει μπρος: «Η ομάδα στα αποτελέσματα άργησε να ξυπνήσει, είναι άδικη η βαθμολογική εικόνα, δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα βάση τις εικόνας μας. Κάναμε και εμείς λάθη φυσικά, βοήθησαν οι προσθήκες του Ιανουαρίου, όμως υπήρξε καθυστέρηση στην αντίδραση της ομάδας μας, σίγουρα υπάρχουν ευθύνες, όμως ήταν και λίγο άδικο γιατί χάσαμε κάποια ματς που δεν έπρεπε. Εμείς κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, σήμερα δεν είμαστε τελευταίοι και αυτό είναι μεγάλο κίνητρο, να τελειώσουμε και να μην είμαστε τελευταίοι, έχουμε κίνητρο».

Για τους Λόπες και Εράσο: «Είναι οι συνήθεις ύποπτοι, όμως έχει βοηθήσει και ο τρόπος παιχνιδιού του προπονητή μας που άλλαξε το πως παίζαμε. Ίσως αν πορευόμασταν με τον κ. Λακτιόνοφ λίγες αγωνιστικές πιο γρήγορα τα πράγματα να ήταν καλύτερα για μας».

Για το ρόστερ της ομάδας: «Αν ο Ακρίτας υποβιβαστεί είναι φυσιολογικό να υπάρξουν μαζικές αποχωρήσεις. Η πλειοψηφία των παικτών του Ακρίτα θα αποτελούν μέλη ομάδων της Α’ Κατηγορίας, έχουμε πληροφόρηση ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της πρώτης κατηγορίας για παίκτες μας. Για την ώρα είναι νωρίς ακόμη, όμως υπάρχει ένα πρώτο ενδιαφέρον».

Για το αν θα παραμείνει ο κ. Λακτιόνοφ: «Αυτό δεν το γνωρίζω. Για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν δεν γίνεται κάτι επίσημο τώρα, υπάρχουν σκέψεις φυσικά. Όσο για τον κ. Λακτιόνοφ, με τη δουλειά του και τον χαρακτήρα του μας έχει κερδίσει όλους, θα ήταν πολύ καλό να παραμείνει στην ομάδα μας».

Για το ματς με την Ανόρθωση: «Έχουμε δημιουργήσει μια καλή παράδοση με την Ανόρθωση, θέλουμε τη νίκη, όπως και στα επόμενα παιχνίδια».

ΑΚΡΙΤΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση