ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
14° Λευκωσία,
22 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Ακρίτας για Φελλά: «Αυτό που είδαμε ανήκει στο θέατρο του παραλόγου»

Καταγγέλλει τον Κύπριο διαιτητή η ομάδα της Χλώρακας

Με ανακοίνωση του ο Ακρίτας Χλώρακας ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία του διαιτητή Κωνσταντίνου Φελλά, μετά το παιχνίδι της παφίτικης ομάδας με την Καρμιώτισσα.

Αναλυτικά:

Στα 50 χρόνια ζωής του το Σωματείο του Ακρίτα Χλώρακας ουδέποτε έφερε ένσταση ή διαμαρτυρήθηκε για τις δεκάδες φορές που έχει αδικηθεί από αποφάσεις διαιτητών ακόμα κι αν αυτά τα λάθη ήταν σε πολύ κρίσιμες στιγμές για την ομάδα μας. Αυτό όμως που είδαμε χθες ανήκει στο θέατρο του παραλόγου. Ο διαιτητής παίρνει μια ξεκάθαρα λανθασμένη απόφαση όντας λίγα βήματα μακριά από την επίμαχη φάση, στην οποία και υποθετικά να θεωρούσαμε πως υπάρχει παράβαση, που δεν υφίσταται, θα ήταν τουλάχιστον εκτός περιοχής. Όλα αυτά σε ένα τηλεοπτικό αγώνα, κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι θα γινόταν αν το παιχνίδι αυτό όπως τα πλείστα της Β’ Κατηγορίας δεν ήταν τηλεοπτικό.

Συνοψίζοντας τα πιο πάνω, το Σωματείο μας θα προβεί σε άμεση καταγγελία του συγκεκριμένου διαιτητή και θα διατηρήσει αυτήν την πολιτική σε κάθε αγώνα όπου θα δέχεται παράλογες και άδικες εναντίον του αποφάσεις.

Β Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση