ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέκκης: Back to Back παραμονή!

Τελικά ο Αιμίλιος Τέκκης είναι για τα δύσκολα...

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Τι και αν είχε την Ομόνοια Αραδίππου για πάνω από εννέα αγωνιστικές στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε τροχιά ανόδου, κάποια (λίγα) ανεπιτυχείς αποτελέσματα ήταν αρκετά για τη διοίκηση να τον αποδεσμεύσει. Παρά την πίκρα και την αδικία που ένιωθε ο ίδιος για την απομάκρυνση του από τον πάγκο των «Περιστεριών» δεν τα έβαλε κάτω και ανέλαβε τον πάγκο της Αγίας Νάπας, πετυχαίνοντας ένα σημαντικό επίτευγμα, την παραμονή της ομάδας στην Β' Κατηγορία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Τα πράγματα στην Αγία Νάπα δεν ήταν και τόσο εύκολα με το που ανέλαβε ο Τέκκης, καθώς η ομάδα ήταν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, όμως λίγες αγωνιστικές μετά ο Κύπριος κόουτς κατάφερε να «κλειδώσει» την παραμονή στην κατηγορία και να πετύχει κάτι πολύ σημαντικό για τον ίδιο και αυτό είναι το λεγόμενο «Back to back παραμονή».

Συγκεκριμένα ο Τέκκης ανέλαβε πέρσι την Ομόνοια Αραδίππου όντας σε θέση που οδηγούσε στη διαβάθμιση και στο τέλος κατάφερε πριν τις τελευταίες αγωνιστικές να χαρίσει την παραμονή. Κάτι που κατάφερε και φέτος στην Αγία Νάπα.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τελευταία Ενημέρωση