ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέος επενδυτής στο κυπριακό ποδόσφαιρο

Αυτή είναι η ομάδα στην οποία θα εμπλακεί νέος ισχυρός άνδρας

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Κατηφόρισαν για τα καλά επενδυτές στο κυπριακό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με πληροφορίες μας βρίσκεται στα σκαριά νέος επενδυτής για να εμπλακεί στα διοικητικά ομάδας του νησιού μας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για Άγγλο επενδυτή ο οποίος βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης στην Κύπρο και είναι σε προχωρημένες επαφές με τους ανθρώπους της Αγίας Νάπας για να αναλάβει την προεδρία της ομάδας.

Από χθες ο υποψήφιος επενδυτής μετά από πολύωρες συζητήσεις μαζί με τη διοίκηση της Αγίας Νάπας, ανέλυσε το πλάνο του και εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβει την ομάδα.

Όπως φαίνεται τα πράγματα βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και απόψε θα υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στον επενδυτή και τους διοικούντες της Αγίας Νάπας και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα υπάρξει οριστική συμφωνία επί του θέματος.

Πάντως οι πληροφορίες για τον επενδυτή αναφέρουν ότι πρόκειται για σοβαρό επαγγελματία που θέλει να εμπλακεί στα διοικητικά της Αγίας Νάπας και πιστεύει ότι μπορεί να ανεβάσει την ομάδα κάποτε ξανά στα μεγάλα σαλόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τελευταία Ενημέρωση