ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γιωργαλλίδης: «Έτοιμος για άνοδο και Εθνική»

Δηλώσεις του τερματοφύλακα της Αγίας Νάπας

Το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας έχει αρχίσει και πάλι με την Αγία Νάπα να κάνει την αντεπίθεση της για να προλάβει το τρένο της ανόδου. Στο πλαίσιο αυτό ο Αντώνης Γιωργαλλίδης, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την Αγία Νάπα: «Μας βγήκαν τα τελευταία αποτελέσματα και είμαστε ψηλά. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και δεν υπάρχουν αδιάφοροι. Υπάρχει ποιότητα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τους στόχους μας».

Για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας: «Ομόνοια, ΑΕΛ, Ανόρθωση και Απόλλωνας θα πάνε μέχρι τέλους. Το σημερινό ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό. Η Ανόρθωση πρέπει να κερδίσει για να μην αυξηθεί η απόσταση απ’ την πρώτη θέση. Το ίδιο θέλει και ο Απόλλωνας. Ειδικά για την Ανόρθωση είναι σημαντικό γιατί είναι και στα δικά της πόδια μιας και παίζει Απόλλωνα και Ομόνοια και με δυο νίκες αλλάζει την κατάσταση».

Για την Ομόνοια: «Είναι πολύ δουλεμένη ομάδα στο αμυντικό κομμάτι ειδικά και όταν προηγηθεί δύσκολα το αφήνει. Γίνεται καλή δουλειά».

Για την κάτω ζώνη: «Μπλεχτήκαν λίγο τα πράγματα μετά τη νίκη της ΕΝΠ και αυτό δίνει σασπένς μέχρι το φινάλε».

Για την Αγία Νάπα και την Εθνική: «Είμαι έτοιμος για την άνοδο με την Αγία Νάπα και δηλώνω έτοιμος για την Εθνική. Δεν ξέρω γιατί δεν με κάλεσαν στα τελευταία παιχνίδια».

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τελευταία Ενημέρωση