ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δικηγόρος Μασιά: «Ακόμα δεν κλήθηκε για κατάθεση»

Έθεσε εαυτούς στη διάθεση της αστυνομίας

Στην εκπομπή του ΡΙΚ «Από μέρα σε μέρα» μίλησε ο νομικός εκπρόσωπος του Δημήτρη Μασιά, Στέλιος Χριστοδούλου, που τόνισε ότι ο πελάτης του ακόμα δεν έχει κληθεί για κατάθεση (κάτι το οποίο δεν αναμένεται να γίνει ούτε σήμερα), ενώ έθεσε εαυτούς στη διάθεση της αστυνομίας για τις καταθέσεις και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Αναλυτικά:

Για τις υπόνοιες συμμετοχής και σε δεύτερη υπόθεση: «Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω οτιδήποτε υπόψη μου. Ακόμη ο πελάτης μου δεν έχει κληθεί να δώσει ανακριτική κατάθεση. Υπήρχε χθες μια διαδικασία ενώπιον δικαστηρίου που εξέδωσε διάταγμα κράτησης έτσι ώστε να μπορέσει η Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της απρόσκοπτα και να εξετάσει τους ισχυρισμούς που είχε ενώπιον της και οτιδήποτε το οποίο αναφέρουμε στο παρών στάδια δεν θα συμβάλει στον σκοπό. Δεν έχουμε οποιαδήποτε ενημέρωση για οτιδήποτε από χθες που φύγαμε από το δικαστήριο».

Για το κατά πόσον υποβλήθηκε ένσταση στο διάταγμα οκταήμερης κράτησης: «Είχαμε φέρει ένσταση προς το διάταγμα που ζητούσε η Αστυνομία, καθότι θεωρήσαμε ότι οι μέρες που είχε ζητήσει η Αστυνομία για να κάνει το έργο το οποίο είχε ορκιστεί ο αστυνομικός που έδειχνε μαρτυρία στο Δικαστήριο, θεωρούσαμε ότι μπορούσε να διεκπεραιωθεί σε μικρότερη χρονική διάρκεια από τις μέρες που ζητούσε το Δικαστήριο. Είναι απόλυτα σεβαστή η απόφαση και εμείς είμαστε στη διάθεση της Αστυνομίας για να πάρει τις καταθέσεις και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί».

Για το πότε θα κληθεί για κατάθεση ο Μασιάς: «Δεν έχει κληθεί ο πελάτης μου για κατάθεση, δεν υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωση με την Αστυνομία. Προσπάθησαν να επικοινωνήσω για να μου δώσουν μία ενημέρωση. Δεν θα γίνει οτιδήποτε σχετικά με την κατάθεση σήμερα, καθότι ο πελάτης μας βρίσκεται υπό αστυνομική κράτηση στην Λεμεσό. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ας αφήσουμε την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της όπως θεωρεί καλύτερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X