ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγία Νάπα: «Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ μας»

Ζητά το ματς με τον ΑΣΙΛ στα χαρτιά

Πατάει στην προκήρυξη και θέλει το τρίποντο η Αγία Νάπα, όπως ενημερώνει σχετικά με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Όπως αναφέρει, η μη ύπαρξη εφεδρικής γεννήτριας είναι λόγος για να πάρει το ματς ο ΑΟΑΝ.

Η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Αγία Νάπας ενημερώνει τούς φίλους της ομάδας αναφορικά με τον σημερινό αγώνα με τον ΑΣΙΛ ότι ο Αγώνας διακόπηκε στο 16 λεπτό λόγο προβλήματος με τον φωτισμό και δια τον λόγο μη ύπαρξη Εφεδρική γεννήτρια ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου μας.

Βάση της προκήρυξης της ΚΟΠ αναμένουμε την απόφαση για τον αγώνα από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου

26. Σε όλα τα στάδια που διεξάγονται αγώνες του Πρωταθλήματος θα πρέπει να υπάρχει κατάλληλη εφεδρική γεννήτρια σε περίπτωση διεξαγωγής του αγώνα ή μέρος αυτού υπό το φως των προβολέων.
27. Σε περίπτωση που για τον φωτισμό του σταδίου και /ή μέρος αυτού χρησιμοποιείται σαν κύρια πηγή ενέργειας γεννήτρια, η ομάδα που αγωνίζεται στην έδρα της οφείλει είτε να διατηρεί κατάλληλη εφεδρική γεννήτρια για την γεννήτρια που χρησιμοποιεί ή να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με το ηλεκτρικό δίκτυο.
28. Μη ύπαρξη εφεδρικής πηγής ηλεκτρισμού δεν θα σημαίνει την μη έναρξη του αγώνα. Σε περίπτωση που απαιτηθεί η χρήση εφεδρικής πηγής ηλεκτρισμού για την συνέχιση του αγώνα, την ευθύνη για τυχόν διακοπή του αγώνα λόγω μη ύπαρξης εφεδρικής πηγής ηλεκτρισμού που να λειτουργεί θα έχει η ομάδα που αγωνίζεται στην έδρα της.
29. Σε περίπτωση που μετά την χρήση της εφεδρικής πηγής ηλεκτρισμού αποδεικνύεται ότι η βλάβη στον φωτισμό δεν μπορεί να αποκατασταθεί, ο αγώνας θα διακόπτεται χωρίς την ευθύνη των διαγωνιζόμενων ομάδων εκτός στη περίπτωση που η ζημιά έχει προκληθεί σκόπιμα.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X