ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αγία Νάπα: Απέδρασε από την Ουκρανία και πήρε μεταγραφή στην Κύπρο!

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η Αγία Νάπα με μία πολύ ενδιαφέρον ιστορία...

Ανακοίνωση από την Αγία Νάπα με την οποία γνωστοποίησε την απόκτηση του Ντζάου Κοτζόβι. Ενός 20χρονου Αφρικανού επιθετικού, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα της ομάδας που ήταν, της Vorskla, όμως ο ίδιος λόγω πολέμου αποφάσισε να βρει αλλού ποδοσφαιρική στέγη. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση ο παίκτης απέδρασε νύχτα από την Ουκρανία για να έρθει στην Κύπρο, μάλιστα του έγινε και ειδικό αφιέρωμα από το CNN.

Η ανακοίνωση της Αγίας Νάπας

Μία σπουδαία μεταγραφή, βάσει των στοιχείων που συνοδεύουν τον ποδοσφαιριστή έκανε η ομάδα της Αγίας Νάπας που ενέταξε στο δυναμικό της, τον 20χρονο επιθετικό DJAU CODJOVI (Nτζάου Κοτζόβι). Ο νεαρός Αφρικανός με Ισπανικό και Αγγλικό διαβατήριο, γεννήθηκε στην Ισπανία και αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία της Ράγιο Βαγιεκάνο και ακολούθως πήγε στην Mόρκαμπ Αγγλίας, με την οποία αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα, πριν υπογράψει πέρσι στην Ουκρανία με την VORSKLA POLTAVA,ομάδα  που τερμάτισε στην 5η θέση πέρσι στο πρωτάθλημα. 

Αγωνίζεται στο άκρο της επίθεσης αλλά παίζει και σε άλλες θέσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα της ομάδας της VORSKLA αλλά λόγω του πολέμου αποφάσισε να βρει αλλού τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του. Η διοίκηση της Αγίας Νάπας με αστραπιαίες κινήσεις κατόρθωσε να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη ο οποίος ανήκει και επίσημα στην ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό κανάλι του κόσμου, το CNN, έκανε ειδικό αφιέρωμα στον παίκτη που τον χαρακτηρίζει ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΣΤΕΡΙ, λόγω του ότι κατάφερε να αποδράσει νύχτα και υπό άκρα μυστικότητα, από την φλεγόμενη από τον πόλεμο Ουκρανία!!!

Εδώ το δημοσίευμα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τελευταία Ενημέρωση