ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσίκκος: «Γέρνουμε προς το Αμμόχωστος»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος της ΑΕΖ, Νικόλας Τσίκκος

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο πρόεδρος της ΑΕΖ, Νικόλας Τσίκκος. Αναφέρθηκε στην παραμονή Λιάσου Λουκά την νέα περίοδο, για τον προγραμματισμό της ομάδας, για το ποιο γήπεδο θα χρησιμοποιεί αλλά και από που αντλεί και θα αντλήσει πόρους.

Αναλυτικα΄ όσα είπε: 

Για την παραμονή Λιάσου Λουκά: «Υπογράψαμε συμφωνία για επέκταση συνεργασίας με τον Λιάσο Λουκά και την νέα περίοδο. Ο Λιάσος είναι έμπειρος και καλός προπονητής και με αυτόν ανεβήκαμε φέτος στην Ά κατηγορία».

Για το που θα παίζει η ΑΕΖ την νέα περίοδο: «Συζητάμε με Τσίρειο και Αμμόχωστος αλλά είμαστε πιο κοντά στο Αμμόχωστος γιατί είναι και καλύτεροι οι οικονομικοί όροι. Δεν έχουμε πολλούς οπαδούς, δεν παίρνουμε μεγάλα ποσά από τα τηλεοπτικά άρα πρέπει να δούμε τι είναι καλύτερο οικονομικά για εμάς. Θέλουμε να μείνουμε στο Τσίρειο γιατί είμαστε ομάδα της Λεμεσού αλλά αν δεν συμφωνήσουμε οικονομικά με το Τσίρειο τότε θα πάμε Αμμόχωστος. Μέχρι την επόμενη Δευτέρα – Τρίτη θα πάρουμε την απόφαση».

Για τον προγραμματισμό στην ομάδα: «Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα δούμε ποιοι θα είναι συνεργάτες με τον Λιάσο Λουκά και ακολούθως θα δούμε και με το υπάρχον ρόστερ ποιοι συνεχίζουν και την νέα περίοδο. Θέλουμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό και να φέρουμε παίκτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν στην πρώτη κατηγορία. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας μέχρι και την έναρξη της νέας περιόδου. Στο θέμα παικτών θα δούμε και κάποιους από την πρώτη κατηγορία από τις ομάδες που θα υποβιβαστούν».

Για το αν θα ανέβει το μπάτζετ: «Πρώτα θέλουμε να δούμε το θέμα με το γήπεδο και μετά να πούμε για το μπάτζετ της νέα περιόδου. Δεν θα κάνουμε μεγάλα ανοίγματα. Σίγουρα θα φέρουμε καλούς παίκτες αλλά μέχρι εκεί που μπορούμε».

Για το αν υπάρχει επενδυτές και από πού αντλεί χρήματα: «Δεν έχουμε κάποιο επενδυτή. Θέλουμε να βρούμε σπόνσορες για την νέα σεζόν ενώ έχουμε και ένα καλό τμήμα μάρκετινγκ το οποίο θα προσπαθήσει να αντλήσει πόρους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΖ: Τελευταία Ενημέρωση