ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΖ: Ο αήττητος Λιάσος... την εκτόξευσε στην κορυφή

Την πήρε... από το χέρι στην 1η θέση

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Μπορεί η ΑΕΖ να μην ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, όμως με την άφιξη του Λιάσου Λουκά κατάφερε να εκτοξευθεί στην 1η θέση.

Συγκεκριμένα o Κύπριος κόουτς ανέλαβε την ομάδα στην 4η αγωνιστική, έχοντας μόλις τρεις βαθμούς σε τρεις αγώνες με σκοπό να τη τοποθετήσει στις πρώτες θέσεις, πράγμα που έκανε.

Μετά από οκτώ αγώνες που ο ίδιος ανέλαβε, η ΑΕΖ παραμένει αήττητη, ενώ σε αυτά τα παιχνίδια πήρε πέντε και τρεις ισοπαλίες σύνολο, 18 βαθμούς, με το οποίος μαζί με τη νίκη στην πρεμιέρα, ανέβασαν την ομάδα του στην 1η θέση με 21 βαθμούς μαζί με την Ομόνοια Αραδίππου, την οποία κέρδισε την περασμένη αγωνιστική εκτός έδρας στο ντέρμπι κορυφής.

Γενικότερα το σύνολο του Λουκά μέσα στο γήπεδο «φοβίζει» τον κάθε αντίπαλο, καθώς παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και με παίκτες «ονόματα» για την Β’ Κατηγορία, όπως οι Κωμοδίκης, Γιεμπλίν, Μαϊσουράντζε, Σιφνέο και άλλους θεωρείται ένα από τα φαβορί για το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Β’ Κατηγορία.

Όμως για να λέμε και του λόγου το αληθές ο Λιάσος Λούκα βρήκε ένα καλό υλικό στην ομάδα, η οποία φτιάχτηκε από τον Μιχάλη Σεργίου. 

ΑΕΖ: Τελευταία Ενημέρωση