ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΖ: Λιάσος ο «αναμορφωτής»

Έχει κάνει τεράστια αλλαγή στην ΑΕΖ ο Κύπριος τεχνικός

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Αν και η ΑΕΖ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το πρωτάθλημα οι άνθρωποι της ομάδας κατάφεραν να βρουν τον τρόπο να αντιστρέψουν τα δεδομένα και την συγκεκριμένη στιγμή να βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς.

Αυτή η αλλαγή ακούει στο όνομα «Λιάσος Λουκά», ο οποίος ήρθε στην ομάδα φέρνοντας μαζί του το μαγικό του ραβδί, μετατρέποντας την αρνητική κατάσταση σε θετική, με την ΑΕΖ να παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δικαιωματικά να βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας. Φυσικά ο Λουκά βρήκε και ένα καλό υλικό για να μπορέσει να δουλέψει με αυτό να συνεπάγεται ότι έγινε σωστός προγραμματισμός από τον προηγούμενο προπονητή της ομάδας, Μιχάλη Σεργίου.

Πάντως τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΖ είναι ένα ασταμάτητο τρένο με τον Λιάσο Λουκά να αναμορφώνει την ομάδα και να μετρά σε εννέα παιχνίδια εφτά νίκες και δύο ισοπαλίες, μαζεύοντας σύνολο 23 βαθμούς από τους 27 που έχει τώρα η ομάδα.

Σημαντικό στοιχείο είναι και τα στατιστικά της ΑΕΖ σε αυτά τα εννέα παιχνίδια με τον Λιάσο στον πάγκο, καθώς πέτυχε 15 γκολ και δέχθηκε μόλις δύο έχοντας μέσο όρο γκολ υπέρ 1,66 και μέσο όρο γκολ κατά 0,13, μιας και δέχτηκε τέρμα μόλις σε δύο από τα εννέα παιχνίδια που έδωσε.

Φυσικά η ουσία είναι η ομάδα της Λεμεσού να συνεχίσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να καταφέρει να επιστρέψει στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας.

ΑΕΖ: Τελευταία Ενημέρωση