ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σωφρονίου: «Το αίσχος δεν θα περάσει»

Μήνυμα απ' τον πρόεδρο του Διγενή

Ο Διγενής Μόρφου περνά μια απ' τις πιο δύσκολες φάσεις στην ιστορία του και μάλιστα πληρώνει τα σπασμένα άλλων. Έτσι ο πρόεδρος της ομάδας βγήκε μπροστά και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα υποστήριξης τους κάλεσε να στηρίξουν την ομάδα αύριο με την παρουσία τους στο γήπεδο. 

Αναλυτικά: 

Αγαπητοί Μορφήτες και φίλοι του Διγενή Ακρίτα Μόρφου, αύριο ξημερώνει μια μεγάλη και συνάμα σημαντική ημέρα για το σωματείο μας.

Τα αμέτρητα μηνύματα που λάβαμε από τον απλό κόσμο αλλά και από τους προέδρους άλλων σωματείων που αναγνωρίζουν την αδικία εναντίον μας, μας δίνουν δύναμη και μας πεισμώνουν ακόμη περισσότερο.

Ιδιαίτερη αναφορά θα ήθελα να κάνω στους συμπολίτες μας στην ΑΕΜ Μόρφου που διαμέσου του προέδρου τους Σολον Κασσίνη μας στέλνουν μήνυμα συμπαράστασης. Εμείς αύριο θα παλέψουμε για το δίκαιο και σωστό.

Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας για να πανηγυρίσουμε την νίκη και την τέταρτη θέση, στέλνοντας γερό μήνυμα στους μασκοφόρους του Κυπριακού ποδοσφαίρου και τις στοιχηματικές εταιρείες ότι αυτό το αίσχος δεν θα περάσει και οτι την τιμιότητα της ομάδας μας δεν την αμφισβητά κανείς.

Την ένδοξη 90χρονη ιστορία μας που μας έφερε στο παρελθόν στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι πολύ βαριά για να ασχολούνται οι μασκοφόροι.

Δείξετε την στήριξη σας αύριο με την παρουσία σας στο γήπεδο και φωνάζοντας ότι η κατεχόμενη πόλη μας και ο κόσμος της Μόρφου είναι εδώ. Εμείς δηλώνουμε όρκο ότι θα κρατήσουμε τον Διγενη Ακρίτα Μόρφου ψηλά μέχρι την Αγία μέρα της επιστροφής.

Κρις Σωφρονίου πρόεδρος

 

ΔΙΓΕΝΗΣ MΟΡΦΟΥ: Τελευταία Ενημέρωση

X