ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλήρωσε τους παίκτες του ο Διγενής

Συνεπής στις υποχρεώσεις της η ομάδα της Μόρφου

Με μήνυμα που έστειλε προς τους ποδοσφαιριστές του, ο πρόεδρος του Διγενή Μόρφου, Κρις Σωφρονίου, τούς ενημέρωσε ότι το σωματείο φάνηκε συνεπές στις υποχρεώσεις του και πλήρωσε τους παίκτες του μέχρι και τις 15 Μαρτίου.

Αναλυτικά:

Λεβέντες καλησπέρα. Έχει λίγες ημέρες που ήθελα να επικοινωνήσω μαζί σας αλλά περίμενα πρώτα κάποιες εξελίξεις. Όπως γνωρίζετε ιδιαίτερα οι παλιοί αλλά και οι καινούργιοι ο Διγενής Ακριτας Μορφου ποτέ δεν άδικά κανένα για αυτό και εμείς φανήκαμε σωστή και πληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας μέχρι τις 15 Μάρτιου, μέχρι εκεί που μας ζητήθηκε.

Χαίρομαι αφάνταστα που ακούω ότι υπερασπίζεστε το σωματείο μας και εμάς ως διοίκηση υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε όλοι. Αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε. Να είστε σίγουροί όταν και εάν εξασφαλιστούν επιπρόσθετοι πόροι από το κράτος ή επανεκκίνηση του πρωτάθλημα, εμείς θα φανούμε σωστοί. Θέλω όμως να έχετε κατά νουν ότι η συγκρουσιακή τάση που ακόλουθα ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ με τα σωματεία δεν θα βγει σε καλό των ποδοσφαιριστών αφού δεν εκτιμά την μεγάλη προσπάθεια και έχει συγκρουσιακή διάθεση.

Εμείς προσπαθούμε εκτός από το να διορθώσουμε τα πράγματα για το σωματείο μας να διορθωθούν τα πράγματα και στην Β κατηγορία γενικότερα και για αυτό έχει δημιουργηθεί μια επιτροπή των σωματείων της Β κατηγορίας. Έχω την τιμή να είμαι μεταξύ των προέδρων αυτής της επιτροπής. Θα διαβουλευτούμε με τους αρμοδίους μέσα σε πλαίσια συν αντίληψης για τα καλός νοούμενα συμφέροντα του σωματείου μας και του κυπριακού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Με μεγάλη εκτίμηση ο πρόεδρος σας Κρις Σωφρονιου

ΔΙΓΕΝΗΣ MΟΡΦΟΥ: Τελευταία Ενημέρωση

X