ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρις: «Δεν θα αφήσουμε τους μασκοφόρους να παίζουν με την ιστορία μας»

Καυστική ανάρτηση από τον πρόεδρο του Διγενή

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του Διγενή Μόρφου Κρις Σωφρονίου αναφέρεται στη σημερινή νίκη επί του Ακρίτα αλλά και στην ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα του από τον Αθλητικό Δικαστή.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλοι η ομάδα μας έδειξε σήμερα πόσο δικαιωματικά αξίζει την τέταρτη θέση και κατάθεσε ψυχή κάνοντας το χρέος της νικώντας το σημερινό παιχνίδι φτάνοντας στους 18 βαθμούς.

Αναφέρομαι στους 18 βαθμούς επειδή αυτοί είναι δικαιωματική δική μας και θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο για να επικρατήσει το δίκαιο μην αφήνοντας τους μασκοφόρους εντός και εκτός γηπέδων και εντός και εκτός κατηγορίας να παίζουν με την ιστορία μας. Ειλικρινά θέλω να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη σας παρουσία σήμερα.

Η μεγαλύτερη παρουσία σε παιχνίδι τα τελευταία χρόνια δείχνοντας όταν θέλει και όταν τον πνίγει το άδικο ο κόσμος της Μόρφου μπορεί. Ευχαριστώ επίσης για τα προσωπικά μηνύματα που έλαβα σήμερα στην κερκίδα. Είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια και οι σκοτεινές δυνάμεις του ποδοσφαίρου δεν θα επικρατήσουν επειδή έχουμε να παραδώσουμε τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου ακέραιο και περήφανο στα παιδιά μας.

Κρις Σωφρονίου Πρόεδρος

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΙΓΕΝΗΣ MΟΡΦΟΥ: Τελευταία Ενημέρωση

X