ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διγενής: Στο τιμ ο Αριστοκλέους, ανανέωσαν τρεις

Εξελίξεις στο σωματείο

Ανακοινώσεις από το Διγενή, με τον Άριστο Αριστοκλέους να εντάσσεται στο τιμ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή ενώ ο Ανδρέας Μούζουρας θα είναι βοηθός του Κώστα Λοΐζου.

Παράλληλα, τρεις ποδοσφαιριστές ανανέωσαν.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η Επιτροπή προγραμματισμού του Σωματείου βρίσκεται εν πλήρη εγρήγορση για την όσο το καλύτερο δυνατό στελέχωση της ομάδας, για το επερχόμενο πρωτάθλημα Β Κατηγορίας που θα συμμετέχει η ομάδα μας , μετά από 9 χρόνια στην Γ κατηγορία.

Η πρώτη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ αφορά την συμφωνία για την ενίσχυση του προπονητικού τημ της ομάδας...Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει συνεχίζει ο Προπονητής κ. Κώστας Λοΐζου, ο προπονητής τερματοφυλάκων κ Ηλίας Χριστοδούλου και ο Γυμναστής της ομάδας κ.Κυριακος Κυριαζής...Στο προπονητικό προστίθενται οι κ.κ. Άριστος Αριστοκλεους και Ανδρέας Μούζουρας οι οποίοι αναλαμβάνουν το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή και Βοηθού προπονητή/αναλυτή , αντίστοιχα.

Τους κ.κ. Αριστοκλέους και Μούζουρα καλωσορίζουμε στην ομάδα και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία...

Ανανέωσε με τρεις

«Η Επιτροπή προγραμματισμού του Σωματείου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για ακόμη ένα χρόνο με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπέγραψαν σήμερα το νέο τους συμβόλαιο:

1. Γρηγόρης ΚΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ: Ελλάδιτης Τερματοφύλακας , γεννήθηκε στις 9/11/1995 και πέρσι συμπλήρωσε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

2. Δημήτρης Χατζησάββας: Κύπριος επιθετικός , γεννήθηκε στις 8/3/1990 , συμπλήρωσε πέρσι 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα σκοράροντας μάλιστα και 10 γκολ.

3. Θεόδοτος Αργυρού : Κύπριος μεσοεπιθετικός, γεννήθηκε στις 29/9/1993 , συμπλήρωσε πέρσι 30 συμμετοχές σκοράροντας και 5 γκολ.

Οι επαφές συνεχίζονται και έπονται σύντομα και άλλες ανακοινώσεις με ανανεώσεις αλλά και νεαποκτηθεντες...».

ΔΙΓΕΝΗΣ MΟΡΦΟΥ: Τελευταία Ενημέρωση

X