ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ: «Η μπόχα που αναδύει ο σταύλος του Αυγεία έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Κύπρου»

Ανακοίνωση από το κόμμα του ΑΚΕΛ

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΑΚΕΛ σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά και το Ισπανικό δημοσίευμα, το οποίο κάνει λόγο για διεθνές κύκλωμα ποδοσφαίρου, στο οποίο συμμετέχει και η Κύπρος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ:

«Η μπόχα που αναδύει ο σταύλος του Αυγεία έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Κύπρου, αλλά κάποιοι καμώνονται πως το κυπριακό ποδόσφαιρο αναβλύζει ευωδιά.»

Δήλωση Γιώργου Λουκαϊδη, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου ΑΚΕΛ:

« Σε σημερινό δημοσίευμα στην εφημερίδα Πολίτης προβάλλεται η εκτίμηση νομικών κύκλων ότι οι ηχογραφημένες συνομιλίες που δόθηκαν στην Κυπριακή Αστυνομία από τις ισπανικές αρχές για στημένα παιχνίδια δεν κρίνονται μολυσμένες, αφού δεν λήφθηκαν στην Κύπρο αλλά λήφθηκαν νόμιμα στην Ισπανία. Πρόσθετα, σε δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος παρουσιάζονται πληροφορίες ότι ο Γενικός Εισαγγελέας έδωσε οδηγίες στην αστυνομία για την εξασφάλιση περαιτέρω μαρτυριών από τις ισπανικές αρχές για την εμπλοκή πρώην ποδοσφαιριστή κυπριακής ομάδας.

Στο βαθμό που επιβεβαιωθούν τα πιο πάνω, θα αφήσουν ακόμη περισσότερο εκτεθειμένες τις κυπριακές αρχές, οι οποίες ούτως ή άλλως και σε αυτή την περίπτωση δεν ενήργησαν ως όφειλαν για τη πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι παραμένουν οι κκ Αβέρωφ Νεοφύτου και Χάρης Λοιζίδης, οι οποίοι σε αντίθεση με τον ΠτΔ, τον Υπ. Δικαιοσύνης και ολόκληρη την κοινωνία, επιχείρησαν εργολαβικά να υποβαθμίσουν σε ανυπόστατα κουτσομπολιά τα όσα αποκαλύπτονται για τον σταύλο του Αυγεία.

Επειδή η αξιοπιστία του κυπριακού ποδοσφαίρου έπιασε πάτο, το ΑΚΕΛ θα επιμείνει μέχρι τέλους στην λήψη μέτρων που οδηγήσουν στην εξυγίανση του, μέσα από θεσμικές αλλαγές που θα ξηλώνουν τα κατεστημένα στην ΚΟΠ και στη διαιτησία καθώς και μέσα από τον τερματισμό του καθεστώτος ατιμωρησίας και ασυλίας σε όσους ευθύνονται για την μπόχα και τη δυσωδία που αναδύει ο σταύλος του Αυγεία. Μπόχα που έχει ξεπεράσει δυστυχώς τα σύνορα της Κύπρου αλλά κάποιοι εδώ στην Κύπρο συνεχίζουν να καμώνονται πως το κυπριακό ποδόσφαιρο αναβλύζει ευωδιά!»

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X