ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοδούλου: «Ζητούμε το πρωτόκολλο για να αρχίσουμε πάλι προπονήσεις»

Δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΑΠ

Το κεφάλαιο των ακαδημιών παραμένει ανοιχτό για την ώρα με την ΠΟΑΠ να ζητά πρωτόκολλο για τις προπονήσεις. Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος της ΠΟΑΠ, Λάκης Χριστοδούλου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τις σκέψεις της ΠΟΑΠ: «Η Ομοσπονδία μας ενημέρωσε απ’ την πρώτη στιγμή τις οικογένειες και τα μέλη για το τι συμβαίνει. Είχαμε ανοιχτή γραμμή με τον ΚΟΑ για να υπάρχει ένα πρωτόκολλο ως προς το πως πρέπει να διεξάγονται οι προπονήσεις. Το κομμάτι των ακαδημιών είναι ξεχωριστό κομμάτι μιας και τα παιδιά έχουν «εγκλωβιστεί» στο σπίτι εδώ και δυο μήνες με μόνιμη ασχολία τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Τα μέλη μας πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή για να έχουμε το πρωτόκολλο».

Για το τι θα περιλαμβάνει το πρωτόκολλο: «Το πρωτόκολλο θα έχει τα πάντα. Πρέπει να μας καθορίσουν πόσα παιδιά μπορούμε να έχουμε ανά ώρα. Έχουμε γήπεδα 800 τετραγωνικών. Οι ακαδημίες είναι ξεχωριστό κομμάτι. Υπάρχουν ακαδημίες με 3-4 γήπεδα, και πρέπει να ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε στις προπονήσεις και με πόσα παιδιά».

Για το αν τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί οριστικά: «Τα πρωταθλήματα είναι στον αέρα και περιμένουμε το πρωτόκολλο. Δεν έχουμε απόφαση για τα πρωταθλήματα».

Για τον αριθμό των μελών: «Είχαμε 20 ακαδημίες και περίπου 2.500 παιδιά. Ένας σημαντικός αριθμός που είμαστε υπόλογοι».

Για το γεγονός πως η απάντηση για το πρωτόκολλο είναι πάντα υπομονή: «Δυστυχώς δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας ακόμη και δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο απ’ τη λέξη υπομονή. Υπάρχει σχεδιασμός να ανοίξουν τα σχολεία. Στις 21 του μήνα θα γίνονται συναθροίσεις και υπάρχει σχεδιασμός. Για τις ακαδημίες τίποτα».

Για τα οικονομικά δεδομένα: «Υπάρχουν αρκετά προβλήματα με ενοίκια γηπέδων, πληρωμές προπονητών κλπ. Προσαρμόσαμε τις προπονήσεις μας διαδικτυακά και προσπαθούμε καθημερινά περίπου 1 ώρα να κάνουμε προπόνηση με τα παιδιά για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά».

Για το πότε θα έχουμε το πρωτόκολλο: «Ελπίζω μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχουμε απάντηση για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις μας».

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση

X