ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Valencia CF Cyprus διοργανώνει το 2ο Elite Development Camp

Κατά το τριήμερο 28-30 Δεκεμβρίου 2023

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Στην Κύπρο θα βρίσκεται το τριήμερο 28-30 Δεκεμβρίου 2023, ο Vicente Roch, προπονητής της Valencia CF και υπεύθυνος του διεθνούς της προγράμματος, για να αναλάβει το 2ο Elite Development Camp που θα διοργανώσει η ποδοσφαιρική ακαδημία της Valencia CF στην Κύπρο, στις εγκαταστάσεις της στον Κεραυνό.

Τον κ. Roch θα πλαισιώνουν στο Χριστουγεννιάτικο καμπ ο Στέλιος Οκκαρίδης, τεχνικός διευθυντής της σχολής στην Κύπρο, καθώς και προπονητές της ίδιας σχολής.

Το 2ο Elite Development Camp είναι ανοικτό για επιλεγμένα παιδιά, που γεννήθηκαν από το 2010 μέχρι το 2014, είτε είναι μέλη της ακαδημίας Valencia CF Cyprus, είτε αγωνίζονται σε άλλες ακαδημίες.

Στόχος του καμπ είναι να αξιολογήσει ο Vicente Roch όλα τα παιδιά των ηλικιών 2010-2014 μέσα από έξι προπονήσεις, με τη χρήση βιντεοσκόπησης με κάμερα VEO τελευταίας τεχνολογίας για την καλύτερη αξιολόγηση, με πρόγραμμα που θα ακολουθεί ειδικά διαμορφωμένο ασκησιολόγιο ανά ηλικία για την ατομική αξιολόγηση των παιδιών.

Όλα τα παιδιά θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Για τους γεννηθέντες το 2010, θα γίνει επιλογή για εκπαίδευση και φιλικούς αγώνες για το Training Stage Week, που θα λάβει χώρα τον Ιούνιο του 2024 στις εγκαταστάσεις της Valencia CF στην Ισπανία.

Οι γεννηθέντες το 2011 θα έχουν τη δυνατότητα να ενσωματωθούν στην επίλεκτη ομάδα Νοτιοανατολικής Ευρώπης, για συμμετοχή στο MIC FOOTBALL TOURNAMENT, που θα γίνει στην Ισπανία τον Μάρτιο του 2024.

Και, από τα παιδιά της ηλικίας 2012 θα γίνει επιλογή για τη δημιουργία επίλεκτης ομάδας που θα λάβει μέρος στο Valencia C.F. World Cup που θα διοργανωθεί μεταξύ 29 Ιουνίου και 2 Ιουλίου 2024 στην ισπανική πόλη.

Το κόστος συμμετοχής στο 2ο Elite Development Camp είναι 160 ευρώ, και η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι η Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 70 008815 και στο email cyprus@valenciacfsee.com.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση