ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τριήμερο ελίτ καμπ της Βαλένθια για επιλεγμένα παιδιά τον Ιανουάριο

Με την ολοκλήρωση του καμπ, θα επιλεχθούν παιδιά του 2010 για συμπερίληψη στην ομάδα Νοτιοανατολικής Ευρώπης και του 2011 για συμμετοχή στο Valencia C.F. World Cup

Η Valencia CF Soccer Academy Cyprus, η οποία διανύει τη σεζόν 2022/23 την 6η χρονιά δράσης της στην Κύπρο, διοργανώνει μεταξύ 3-5 Ιανουαρίου 2023, στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας στο Στρόβολο, το 1ο Elite Development Camp. Το καμπ προορίζεται για επίλεκτα αγόρια και κορίτσια γεννημένα μεταξύ 2010-2013, ανεξαρτήτου ακαδημίας ή ομάδας κι αν αγωνίζονται.

Υπεύθυνος του καμπ θα είναι ο Jordi Huerta, προπονητής της Valencia C.F. και υπεύθυνος του διεθνές προγράμματος της ισπανικής ομάδας. Ο κ. Huerta θα έρθει στην Κύπρο, για να αναλάβει τον συντονισμό και διεκπεραίωση του καμπ. Μαζί του θα είναι ο Στέλιος Οκκαρίδης, Τεχνικός Διευθυντής της σχολής της Βαλένθια στην Κύπρο. Οι δύο πιο πάνω θα πλαισιώνονται από έμπειρους προπονητές της σχολής. Στην Κύπρο θα έρθει επίσης, για παρακολούθηση και ενημέρωση στους γονείς, ο Γιώργος Τόλιας, Τεχνικός Διευθυντής και υπεύθυνος του Elite Development Programme.

Στα πλαίσια του 1ου Elite Development Camp, θα διεξαχθούν πρωινές και απογευματινές προπονήσεις την Τρίτη 3 Ιανουαρίου και Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, ενώ την Πέμπτη 5 του μήνα, θα λάβει χώρα πρωινή προπόνηση. Τα παιδιά θα χωριστούν σε ηλικιακές κατηγορίες, με τους γεννημένους το 2012 και 2013 να προπονούνται πρώτοι για μιάμιση ώρα και ακολούθως, τα παιδιά γεννημένα το 2010 και 2011.

Θα γίνει αξιολόγηση όλων των παιδιών από τον Jordi Huerta, ενώ ετοιμάστηκε ειδικά διαμορφωμένο ασκησιολόγιο, ανά ηλικία, για την καλύτερη δυνατή ατομική αξιολόγηση όλων των παιδιών. Θα δοθούν σε όλα τα παιδιά πιστοποιητικά συμμετοχής.

Από τους γεννημένους το 2010, θα γίνει επιλογή παιδιών, για συμπερίληψη στην ομάδα Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που θα συμμετέχει στο Surf Cup τον Νοέμβριο του 2023 στη Βαρκελώνη. Επίσης, από τα παιδιά του 2011, θα γίνει επιλογή, με σκοπό τη δημιουργία επίλεκτης ομάδας Κύπρου/Ελλάδας, που θα συμμετέχει στο Valencia C.F. World Cup, που θα διεξαχθεί μεταξύ 29 Ιουνίου και 3 Ιουλίου 2023 στη Βαλένθια. Παιδιά από την Κύπρο, είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην πιο πάνω διοργάνωση και το 2021, λαμβάνοντας σημαντικές εμπειρίες.

Το κόστος συμμετοχής είναι 150 ευρώ και οι καταληκτικές ημερομηνίες δήλωσης συμμετοχής είναι η Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με το email cyprus@valenciacfsee.com ή μέσω του τηλεφώνου 7000 8815.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση