ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Την Τετάρτη 19/10 η κλήρωση του Κυπέλλου Νέων Κ-19 Cablenet

Οι κληρώσεις για την Α΄ φάση, την Β΄ φάση και την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Νέων Cablenet Κ-19 Α’, Β’, και Γ’ Κατηγορίας 2022 - 2023, θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΠ.

Θα λάβουν μέρος οι 14 ομάδες της Α' Κατηγορίας, 9 ομάδες της Β' Κατηγορίας, Ομόνοια 29Μ, ΘΟΪ Λακατάμιας, ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, Ερμής Αραδίππου, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, ΜΕΑΠ, Ομόνοια Αραδίππου, ΠΑΕΕΚ, Οθέλλος Αθηαίνου και από την Γ' Κατηγορία ο ΠΟ Ορμήδειας.

Σύστημα διεξαγωγής

Α΄ Φάση
Για την δημιουργία ζευγών θα τεθούν όλες οι ομάδες (24 στο σύνολο) σε μια κληρωτίδα και θα κληρωθούν 16 ομάδες έτσι ώστε να διεξαχθούν 8 αγώνες. Οι αγώνες της Α΄ φάσης είναι μονοί νοκ ουτ. Η ομάδα που θα κληρώνεται πρώτη θα αγωνιστεί στην έδρα της. Οι ομάδες που θα μείνουν στην κληρωτίδα (8 ομάδες) θα συμμετάσχουν στη Β’ φάση μαζί με τις 8 νικήτριες ομάδες από την Α΄ φάση.

Β΄ Φάση
Συμμετέχουν οι 8 ομάδες που προκρίθηκαν από την Α’ φάση και οι 8 τυχερές ομάδες που δεν αγωνίστηκαν στην Α΄ φάση. Για τη δημιουργία των ζευγών θα τεθούν όλες οι ομάδες σε μια κληρωτίδα και θα γίνει ελεύθερη κλήρωση. Οι αγώνες της Β΄ φάσης είναι μονοί νοκ αουτ και η ομάδα που θα κληρώνεται πρώτη θα αγωνιστεί στην έδρα της.

Προκρίνονται στην επόμενη φάση οι 8 νικητές.

Προημιτελική Φάση
Συμμετέχουν οι 8 ομάδες που προκρίθηκαν από την Β΄ φάση. Για τη δημιουργία των ζευγών θα τεθούν όλες οι ομάδες σε μια κληρωτίδα και θα γίνει ελεύθερη κλήρωση. Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης είναι μονοί νοκ αουτ. Η ομάδα που θα κληρώνεται πρώτη θα αγωνιστεί στην έδρα της.

Προκρίνονται στην επόμενη φάση οι 4 νικητές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση