ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα Πρωταθλήματα Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων μετά από 4 αγωνιστικές

Ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της πρώτης φάσης των Πρωταθλημάτων Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων Κ-14, Κ-15, Κ-16 και Κ-17 και το ενδιαφέρον συνεχίζεται αμείωτο ενόψει της διαμόρφωσης της συνολικής βαθμολογίας, που θα καθορίσει και τον όμιλο που θα συνεχίσουν οι ομάδες στη δεύτερη φάση.

Επίλεκτη Κατηγορία Κ-14
Προηγούνται με δέκα βαθμούς Ολυμπιακός και Άρης, που συνεχίζουν χωρίς ήττα και ακολουθούν με εννέα βαθμούς ΕΝ Παραλιμνίου και Εθνικός Άσσιας.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και οι τέσσερις ομάδες προχώρησαν νικηφόρα.

Επίλεκτη Κατηγορία Κ-15
Ο Εθνικός Άσσιας από τέρματα που πέτυχαν οι Τσιελεπής και Νικολάου νίκησε εκτός έδρας με 2-0 τον Ακρίτα Χλώρακας και συνεχίζει χωρίς βαθμολογικές απώλειες.

Ακολουθεί ο Ολυμπιακός με δέκα βαθμούς και στην τρίτη θέση βρίσκεται το ΘΟΪ Λακατάμιας με εννέα βαθμούς.

Επίλεκτη Κατηγορία Κ-16
Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου πανηγύρισε την τέταρτη σερί νίκη της και οδηγεί την κούρσα με 12 βαθμούς. Επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Δόξας Κατωκοπιάς από τέρματα που πέτυχαν οι Ασπρής και Πικής.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Εθνικός Άσσιας με δέκα βαθμούς και στην τρίτη ο Άρης με εννέα βαθμούς.

Επίλεκτη Κατηγορία Κ-17
Δόξα Κατωκοπιάς και Άρης προχώρησαν νικηφόρα και οδηγούν την κούρσα με δέκα βαθμούς. Η Δόξα επικράτησε με 2-0 της Ένωσης και ο Άρης με το ίδιο σκορ του Διγενή Μόρφου.

Ακολουθεί με επτά βαθμούς ο Ολυμπιακός, που επικράτησε της ΠΑΕΕΚ με 5-0.

Η επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 22 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις ΘΟΪ Λακατάμιας - Άρης, Διγενής Μόρφου - Ολυμπιακός, ΕΝ Παραλιμνίου - Εθνικός Άσσιας, Ακρίτας Χλώρακας - Ομόνοια Αραδίππου και ΠΑΕΕΚ - Δόξα Κατωκοπιάς.

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση