ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σχολή Σπόλιαριτς: 13 χρόνια, ίδια φιλοσοφία (βίντεο)

Στέλνει τις ευχές για τη νέα χρονιά

Ακόμα μία χρονιά έφτασε στο τέλος της, κρατώντας τις εμπειρίες που μας έκανε σοφότερους. Το 2020 ελπίζουμε να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε!

Επί της ευκαιρίας, η σχολή ποδοσφαίρου Μιλένκο Σπόλιαριτς, που διανύει τα 13 χρόνια από την λειτουργία της, θα ήθελε να ευχηθεί τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο για τη νέα χρονιά που μας μπαίνει.

Η σχολή ποδοσφαίρου του παλαίμαχου άσου θα συνεχίσει και στη νέα χρονιά με την ίδια φιλοσοφία, όπου είναι η εκμάθηση των μυστικών του ποδοσφαίρου, αλλά και η σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών, όπως τονίζει σε κάθε ευκαιρία ο Μιλένκο Σπόλιαριτς:

«Σαν ακαδημία λειτουργούμε με τον εξής τρόπο. Όταν οι ομάδες μας λαμβάνουν μέρος σε πρωταθλήματα ή πηγαίνουν να παίξουν σε τουρνουά, ποτέ δεν τους λέμε «πάμε να το πάρουμε», αναφέρει αρχικά και συνεχίζοντας συμπληρώνει:

«Αυτό που θέλουμε φυσικά, είναι τα παιδιά να δίδουν τα πάντα στο γήπεδο και να βγάζουν αυτά που προσπαθούμε να τους μάθουμε στις προπονήσεις. Θέλουμε να είναι ίδια τα παιδιά, μετά από τις νίκες και μετά τις ήττες. Νιώθουμε επίσης περήφανοι, επειδή με βάσει αυτή τη φιλοσοφία, μερικά παιδιά που άρχισαν εδώ να μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, έχουν πάει στο εξωτερικό».

Ο Μιλένκο Σπόλιαριτς, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους δύο συνεργάτες του προπονητές, που είναι καθημερινά δίπλα του αρκετές ώρες στα γήπεδα προπονήσεων: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Σωτήρη Μαραγκό και Νεκτάριο Αρτέμη, οι οποίοι νιώθουν τη σχολή σαν να είναι δική τους. Δίδουν τα πάντα, για να προπονούνται τα παιδιά μέσα σε σωστές συνθήκες. Ευχαριστίες θέλω να εκφράσω επίσης στους γονείς, για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε την περασμένη σεζόν».

Τα τελευταία χρόνια οι προπονήσεις γίνονται στα γήπεδα Καρανικόλα στα Πάνω Πολεμίδια και σχολή ποδοσφαίρου Μιλένκο Σπόλιαριτς δέχεται παιδιά από 5 μέχρι 13 χρονών.

 

 

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση

X