ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στις 5 Νοεμβρίου αρχίζουν τα Πρωταθλήματα Grassroots Mikel με ρεκόρ συμμετοχών

Η μετάθεση της έναρξης των Πρωταθλημάτων δόθηκε μετά από απόφαση της ΚΟΠ

Για το Σάββατο 5 Νοεμβρίου μετατίθεται η έναρξη των Πρωταθλημάτων Grassroots MIKEL όλων των ηλικιακών Κατηγοριών καθώς και των Πρωταθλημάτων Κοριτσιών Κ-13 και Κ-15.

Η μετάθεση της έναρξης των Πρωταθλημάτων δόθηκε μετά από απόφαση της ΚΟΠ, προκειμένου να  δοθεί ευκαιρία στις ακαδημίες να εκδώσουν δελτία υγείας των ποδοσφαιριστών τους.

Τονίζεται πως, δεν θα δοθεί άλλη αναβολή στην ημερομηνία έναρξης των Πρωταθλημάτων και πως, βάσει της νομοθεσίας, για συμμετοχή στα πιο πάνω πρωταθλήματα, είναι απαραίτητη προϋπόθεση οι ποδοσφαιριστές / ποδοσφαιρίστριες να κατέχουν δελτίο υγείας KOA.

Να σημειωθεί πως στα Παιδικά Πρωταθλήματα της ΚΟΠ έχουν δηλώσει συμμετοχή 1033 ηλικιακές ομάδες από 114 Ακαδημίες Παγκύπρια (Σωματείων και Ιδιωτικές), αριθμοί κατά 20% αυξημένοι σε σχέση με πέρσι.

Βάσει του προγραμματισμού, θα διεξάγονται περί των 500 αγώνων σε 50 αθλητικούς χώρους σε όλη την Κύπρο κάθε Σάββατο.

Θα διοργανωθούν 85 διαφορετικά Πρωταθλήματα τριών δυναμικοτήτων ( Eagles, Lions, Tigers), στα οποία αναμένεται να συμμετάσχουν πέραν των 9000 παιδιών, αγοριών και κοριτσιών, ηλικίας 5-15 ετών.

Για τη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Grassroots, η ΚΟΠ παρέχει οικονομική στήριξη σε όλες τις Ακαδημίες, αθλητικό υλικό, τεχνοκρατική υποστήριξη και επίσης καλύπτει όλα τα έξοδα διεξαγωγής των αγώνων (μίσθωση αθλητικών χώρων, πρώτους βοηθούς, επαρχιακούς υπεύθυνους κλπ).   
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση