ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στις 29 Αυγούστου η κλήρωση των Πρωταθλημάτων Ανώτατης και Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων

Η πρεμιέρα για όλα τα Πρωταθλήματα έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 24 - 25 Σεπτεμβρίου

Την ερχόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των Πρωταθλημάτων Ανώτατης και Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων περιόδου 2022 - 2023.

Η διαδικασία των κληρώσεων θα γίνει στα γραφεία της ΚΟΠ. Στις 10:00πμ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την Ανώτατη Κατηγορία και στις 10:30πμ η κλήρωση της Επίλεκτης Κατηγορίας.

Η πρεμιέρα για όλα τα Πρωταθλήματα έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 24 - 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Συγκεκριμένα θα διοργανωθούν τα ακόλουθα ηλικιακά Πρωταθλήματα:

Ανώτατη Κατηγορία: Κ-14, Κ-15, Κ-16 και Κ-17
Ανώτατη Κατηγορία: Κ-14, Κ-15, Κ-16 και Κ-17

Στα Πρωταθλήματα Ανώτατης Κατηγορίας θα λάβουν μέρος οι ακόλουθες 10 ομάδες που συμμετείχαν στη δεύτερη φάση των Πρωταθλημάτων της περσινής περιόδου:

ΑΕΛ, ΑΕΚ, Ανόρθωση, Αγία Νάπα, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, Νέα Σαλαμίνα, Ομόνοια Λευκωσίας, Πάφος FC.

Στα Πρωταθλήματα Επίλεκτης Κατηγορίας θα λάβουν μέρος οι ακόλουθες 10 ομάδες που συμμετείχαν στη δεύτερη φάση των Πρωταθλημάτων της περσινής περιόδου:

Ακρίτας Χλώρακας, Άρης, Διγενής Ακρίτας Μόρφου, Δόξα Κατωκοπιάς, ΘΟΪ Λακατάμιας, ΕΝ Παραλιμνίου, Εθνικός Άσσιας, Ολυμπιακός, Ομόνοια Αραδίππου, ΠΑΕΕΚ.

Τρόπος διεξαγωγής Πρωταθλημάτων
Τα Πρωταθλήματα Ανώτατης Κατηγορίας θα διεξαχθούν σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση θα γίνει ένας γύρος (9 αγωνιστικές) και με την ολοκλήρωση του οι δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας, με βάση τη συνολική τους βαθμολογία και στις 4 Κατηγορίες, θα διαβαθμιστούν και στη δεύτερη φάση θα αγωνιστούν στα Πρωταθλήματα Επίλεκτης Κατηγορίας.

Στη δεύτερη φάση τα πιο πάνω Πρωταθλήματα θα διεξαχθούν σε δύο γύρους (18 αγωνιστικές) και οι ομάδες θα αρχίσουν την προσπάθεια τους από μηδενική βάση.

Τα Πρωταθλήματα Επίλεκτης Κατηγορίας θα διεξαχθούν επίσης σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση θα γίνει ένας γύρος (9 αγωνιστικές) και με την ολοκλήρωση του οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, με βάση τη συνολική τους βαθμολογία και στις 4 Κατηγορίες, θα εξασφαλίσουν άνοδο και στη δεύτερη φάση θα αγωνιστούν στα Πρωταθλήματα Ανώτατης Κατηγορίας.

Στη δεύτερη φάση τα πιο πάνω Πρωταθλήματα θα διεξαχθούν σε δύο γύρους (18 αγωνιστικές) και οι ομάδες θα αρχίσουν την προσπάθεια τους από μηδενική βάση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση