ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προδρόμου σε γονείς: «Μη στέλνετε τα παιδιά σε ομαδικά αθλήματα»

Έκκληση με πολλές προεκτάσεις για τις ακαδημίες

Για άλλη μια φορά μια δήλωση αξιωματούχου του κράτους έρχεται να βάλει εμπόδια στην απρόσκοπτη συνέχιση των πρωταθλημάτων ακαδημιών και γενικότερα τη λειτουργία τους, με τον ΥΠΠΑΝ Πρόδρομο Προδρόμου να μπαίνει στο χορό των σχετικών αναφορών.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε για την ενίσχυση των μέτρων υγειονομικής προστασίας στα σχολεία, ανέφερε πως προτρέπει τους γονείς να αποφύγουν να στείλουν τα παιδιά τους σε δραστηριότητες σχετικά με ομαδικά αθλήματα. «Για κάποιο χρονικό διάστημα», τοποθέτησε χρονικά την έκκλησή του ο Υπουργός.

Η ακριβής δήλωσή του έχει ως εξής:

«Επισημαίνεται ότι πρέπει να δοθεί προσοχή σε τρία επίπεδα:

Α. Στις εξωσχολικές δραστηριότητες μαθητών και μαθητριών και ιδιαίτερα στη συμμετοχή τους σε ομάδες, δραστηριότητες και προπονήσεις για ομαδικά αθλήματα. Θα ήθελα με την ευκαιρία και κατόπιν της παρότρυνσης και της συμβουλευτικής ομάδας να απευθύνω έκκληση στους γονείς να συμβουλεύσουν και να παροτρύνουν τα παιδιά τους να περιορίσουν ή και να αποφύγουν εντελώς, για κάποιο χρονικό διάστημα, τη συμμετοχή σε τέτοιες δραστηριότητες σχετικά με ομαδικά αθλήματα. Θα μεταφέρω αυτή την έκκληση και στους φορείς των οργανωμένων γονέων με τους οποίους έχουμε στενή συνεργασία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση