ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΟΑΠ: «Ακόμη λίγη υπομονή»

Προς όλα τα μέλη της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ακαδημιών Ποδοσφαίρου-ΠΟΑΠ

Προς όλα τα μέλη της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ακαδημιών Ποδοσφαίρου-ΠΟΑΠ

Αγαπητοί φίλοι, εν αναμονή της έναρξης των ομαδικών προπονήσεων όπου εμπίπτουν και οι ακαδημίες μας και με βάση το διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας για επανέναρξη στις 18/5, η ομοσπονδία μας αναμένει εντός των ημερών, από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, το πρωτόκολλο για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία των προπονήσεων.

Η ομοσπονδία μας με την υπευθυνότητα που τη διακρίνει βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις κρατικές υπηρεσίες και τον ΚΟΑ και αναμένουμε τις οδηγίες. Μέλημα μας είναι και πρέπει να είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ και η ΥΓΕΙΑ των παιδιών, των οικογενειών τους, των προπονητών αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Λαμβανοντας υποψη την αποχη δυο μηνων απο τον αθλητισμο, την τρεχουσα ψυχολογικη κατασταση των παιδιων, οπως επισης και τα αρνητικά αποτελέσματα που πηγάζουν μέσα από την υπερβολική χρήση των ηλεκτρονικών παιχνιδιών από μέρους των παιδιών μας θα κάνουμε οτι ειναι δυνατον για την επιστροφη μας στα γηπεδα!

Προτρεπουμε ολα τα μελη και φιλους για ακομη λιγη υπομονή και να αναμένουμε το πρωτόκολλο που θα τεθεί σε εφαρμογή. Το πρωτόκολλο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΠΟΑΠ. Οποιεσδήποτε ανακοινώσεις από άλλες ομοσπονδίες δεν δεσμεύουν την ΠΟΑΠ παρά μόνο οι οδηγίες από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση

X