ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Π.Ο.Α.Π: 2500 παιδιά στην εκκίνηση

Η οικογένεια όλο και μεγαλώνει

Το νέο πρωτάθλημα «ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ» παρουσίασε σε σημερινή διάσκεψη τύπου η Π.Ο.Α.Π. Το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της κ.Λάκης Χριστοδούλου είναι ότι η οικογένεια της Π.Ο.Α.Π μεγάλωσε, σε μία χρονιά πρόκληση. Τα νέα πρωταθλήματα «ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ» αρχίζουν στις 2 Νοεμβρίου και θα πάρουν μέρος συνολικά 2500 μικροί ποδοσφαιριστές ηλικίας 6-15 χρονών. Οι αριθμοί που παρουσιάστηκαν εντυπωσιάζουν όσο αφορά την συμμετοχή στα πρωταθλήματα. 2500 ποδοσφαιριστές, οι μικροί ήρωες της Π.Ο.Α.Π, 32 ακαδημίες 182 ομάδες. Αριθμοί που σίγουρα δείχνουν την δυναμική που υπάρχει για τη νέα χρονιά.

Η φετινή αγωνιστική περίοδος αρχίζει το ερχόμενο Σάββατο 26/10 με τη διεξαγωγή του ΦΟΡΟΥΜ SUPER CUP στην ηλικιακή κατηγορία 2008. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΦΟΡΟΥΜ. Ο πρόεδρος της Π.Ο.Α.Π τόνισε ότι το μήνυμα της Ομοσπονδίας είναι τα παιδιά να είναι πάντα πρωταγωνιστές. Aνέφερε επίσης ‘’να αφήσουμε τα παιδιά να απολάυσουν το αγαπημένο τους άθλημα, να διασκεδάσουν μακρία από πιέσεις προπονητών και γονιών.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ιδιοκτήτες γηπέδων αλλά και τους χορηγούς που μας στηρίζουν, τους Φούρνους Ζορπά, την ιδιωτική σχολή ΦΟΡΟΥΜ, τα βιβλιοπωλεία ΠΑΡΓΑ, TOYNBEE . Επιπρόσθετα από φέτος θα έχουμε δύο νέους χορηγούς στη ΠΟΑΠ που είναι η
ταβέρνα Στοά του Δημήτρη και η εταιρεία πυροσβεστικού εξοπλισμού G.P FIRE SAFETY LTD. Επίσης καλοσωρίζουμε στην οικογένεια της ΠΟΑΠ τον νέο χορηγό επικοινωνίας ΣΠΟΡ FM 95 και την ιστοσελίδα 24 SPORTS.Τα πρωταθλήματα γίνονται πραγματικότητα χάρη σε αυτούς
αλλά και στα μέλη του ΔΣ της Π.Ο.Α.Π που δουλεύουν αμέτρητες ώρες».

Εκ μέρους της χορηγού εταιρείας ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ μίλησε ο κ.Νικόλας Νικολάου που τόνισε ότι είναι σημαντικό να είναι η εταιρεία κοντά στα παιδιά.

«Στηρίζουμε όσες προσπάθειες και ενέργειες γίνονται που έχουν στόχο να μεταφέρουν στα παιδιά μας, αξίες ζωής όπως το να αγωνίζονται με ήθος και αξιοπρέπεια. Το δίκαιο παιχνίδι δεν ισχύει μόνο στο γήπεδο αλλά τα όρια του επεκτείνονται στην καθημερινότητα της ζωής μας και αφορούν την κάθε επιλογή όλων μας» το σχόλιο του κ.Νικολάου.

Τέλος εκ μέρους της ιδιωτικής σχολής ΦΟΡΟΥΜ μίλησε ο εκ των ιδιοκτητών της κ.Χρίστος Τζιαπούρας που τόνισε ότι με ιδιαίτερη χαρά το ΦΟΡΟΥΜ φιλοξενεί στα γήπεδα του τα πρωταθλήματα της Π.Ο.Α.Π.

«Στο αθλητικό τμήμα της σχολής μας δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον συνδυασμό της ακαδημαικής εκπαίδευσης με την ουσία του αθλητισμού που είναι το fair play, η ευγενής άμιλλα αλλά και το να απολαμβάνουν τα παιδιά τον ελεύθερο χρόνο τους. Η σχολή μας υποστηρίζει 3 πυλώνες που είναι: Ακαδημαική υπεροχή, διάπλαση προσωπικότητας και καλλιέργεια δεξιοτήτων».

Δελτίο τύπου

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση