ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιέστα ποδοσφαίρου Κοριτσιών

Εκατοντάδες κορίτσια από 7 μέχρι 17 ετών χάρηκαν το αγαπημένο τους άθλημα, το ποδόσφαιρο, στη φιέστα ποδοσφαίρου κοριτσιών που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου  στις εγκαταστάσεις του Elite Sporting club (Pascal English school) στη Λάρνακα την Κυριακή 8 Μαΐου.

Με τη McDonald’s να φτιάχνει ένα όμορφο σκηνικό, τα κορίτσια έπαιξαν ποδόσφαιρο, φωτογραφήθηκαν, πήραν τα μετάλλια τους και την αναμνηστική φανέλα από τη McDonald’s και έδωσαν ραντεβού για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο με ακόμη πιο ψηλούς στόχους.

Στη φιέστα συμμετείχαν ομάδες από τις Ακαδημίες Kids Soccer School, ΑΕΚ Λάρνακας, Ακαδημία Ασπράκη, Ανόρθωση, Λακατάμια F.C., ΑΠΟΕΛ, English School, Apollon Ladies, Λευκοθέα, Ομόνοια Λευκωσίας, Ολυμπιακός Πειραιώς, ΑΕΛ, American International School και Γεροσκήπου F.C. Ladies.

Οι απονομές των μεταλλίων έγιναν από τις ποδοσφαίριστριες της Εθνικής Γυναικών Άντρη Βιολαρη, Φιλίππα Σάββα και Χαρά Χαραλάμπους ενώ απονομές έγιναν και από την Κατερίνα Ανδρέου, Επικεφαλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της McDonald's.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή του Πρωταθλήματος Κοριτσιών McDonald's στην Πρωταθλήτρια ομάδα των Apollon Ladies ενώ έγινε απονομή βραβείου και στην πρώτη σκόρερ του Πρωταθλήματος Χαρίκλεια Γεωργίου.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε live link από το Love Fm.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση