ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ξεκινά η προετοιμασία για τη σεζόν 2023/24 στη Valencia CF Soccer Academy Cyprus

Μπαίνει στη εβδομη χρονιά δράσης

Η σεζόν 2023/24 θα αποτελέσει την 7η χρονιά δράσης της Valencia CF Soccer Academy Cyprus και οι υπεύθυνοι της επίσημης ακαδημίας της ισπανικής ομάδας στη χώρα μας, ξεκίνησαν ήδη τις προετοιμασίες τους για τη νέα περίοδο, η σέντρα της οποίας έχει οριστεί για τις αρχές Σεπτεμβρίου 2023.

Κι όλα αυτά, παράλληλα με τη λειτουργία της ακαδημίας την τρέχουσα σεζόν 2022/23, η οποία θα ολοκληρωθεί το τέλος Ιουλίου, με ειδικό ποδοσφαιρικό καλοκαιρινό πρόγραμμα να λειτουργεί τα πρωινά, μετά το κλείσιμο των σχολείων.

Τα παιδιά που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στην ακαδημία τον Σεπτέμβριο, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος δωρεάν σε προπονήσεις αυτή την περίοδο, για να εξοικειωθούν με το περιβάλλον και τον τρόπο προπόνησης της ακαδημίας.

Για τη σεζόν 2023/24, η ακαδημία θα φιλοξενήσει αγόρια και κορίτσια γεννημένα μεταξύ 2007 και 2017. Το πρόγραμμα προπονήσεων της νέας σεζόν στην ακαδημία της Βαλένθια στην Κύπρο, έχει ήδη ανακοινωθεί στους γονείς και βρίσκεται αναρτημένο στη σελίδα της ακαδημίας στο Facebook, με σκοπό τον καλύτερο προγραμματισμό των γονέων, παράλληλα με τις υπόλοιπες εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών τους.

Οι προπονήσεις της σεζόν 2023/24 στη Valencia CF Soccer Academy Cyprus θα διεξάγονται στα γήπεδα του Κεραυνού στο Στρόβολο και στο Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου (Άγιος Δημήτριος). Βασικό χαρακτηριστικό της ακαδημίας, είναι η στενή συνεργασία με τους ανθρώπους της Βαλένθια στην Ισπανία, με την εκπαίδευση, τη μεθοδολογία και την καθοδήγηση των προπονητών και παικτών να γίνεται με συχνές επισκέψεις, τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Βαλένθια, αλλά και μέσα από διαδικτυακά προγράμματα.

Τη σεζόν 2023/24 ομάδες της Valencia Cyprus θα λάβουν μέρος στο προαιρετικό Παγκύπριο Πρωτάθλημα της ΚΟΠ και συγκεκριμένα στις ηλικιακές κατηγορίες U14 (2011), U15 (2009/2010) και U17 (2007/2008).

Ο διευθυντής της ακαδημίας, Χαράλαμπος Σπύρου, δήλωσε: «Στη Valencia CF Soccer Academy Cyprus ετοιμαζόμαστε ήδη για την 7η χρονιά μας. Στόχος μας είναι να δώσουμε από νωρίς την επιλογή στους γονείς της ποδοσφαιρικής ακαδημίας, έτσι ώστε να προγραμματίσουν το απογευματινό πρόγραμμα των παιδιών για τη νέα χρονιά. Για φέτος, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τα βήματα μπροστά που κάναμε, αφού σημειώσαμε ρεκόρ εγγραφών, ενώ οι δράσεις, σε αγωνιστικά θέματα, αλλά και σε θέματα επιμόρφωσης των προπονητών μας και τον γονιών των παιδιών μας, με επισκέψεις από την Ισπανία, έχουν ισχυροποιήσει το προφίλ μας».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνήσουν με το email cyprus@valenciacfsee.com, τηλεφωνικά στο 7000 8815 ή να κάνουν like στη σελίδα @Valenciacfcyprus στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ακαδημίες: Τελευταία Ενημέρωση